espa pkm

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2026, 2:43:45 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την επιλογή να μετακινηθούν στην Ανατολική Γερμανία έχουν πάρει ολοένα και περισσότεροι ακροδεξιοί εξτρεμιστές, σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών.

«Οι νεοναζί αγοράζουν φθηνά ακίνητα στο ανατολικό τμήμα της χώρας, οργανώνουν συναυλίες και ιδρύουν νέες οργανώσεις», τόνισε ο Γεργκ Μίλερ, ο επικεφαλής της, στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου Funke, που δημοσιεύουν τις δηλώσεις του στις έντυπες εκδόσεις τους σήμερα.

Έτοιμος να βρει διπλωματικές λύσεις με την Δύση είναι η Ρωσία, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πούτιν μετά το διάταγμα του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε πρόθυμος να συζητήσει για αποκλιμάκωση της κρίσης γύρω από την Ουκρανία, τονίζοντας ωστόσο ότι η ασφάλεια της χώρας του είναι αδιαπραγμάτευτη.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας υγειονομικών.

Τα μέλη της ΕΝΙΘ θα συγκεντρωθούν στις 10:00 έξω από τα γραφεία της 3ης και 4ης ΥΠΕ, στην Αριστοτέλους.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις πρώτες πρωινές ώρες έχει το μενού του καιρού.

Χιονοπτώσεις, κατά τόπους πυκνές, θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στη δυτική Μακεδονία και στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικές αστυνομικές μονάδες βρίσκονταν στην Leidseplein για ώρες για να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση

Η κατάσταση ομηρίας που διαρκούσε για ώρες στο Apple Store στην Leidseplein στο Άμστερνταμ έληξε.

H όλη έρευνα ξεκίνησε με την καταγγελία μιας εικοσάχρονης κοπέλας, και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο «γυναικολόγος μαϊμού» βιντεοσκοπούσε, με κρυμμένη κάμερα, τις αξιόποινες πράξεις του

Καρδιολόγος ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο του Σοβεράτο, στην Καλαβρία, συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 63 γυναικών.

Από την έναρξη της πανδημίας, η Γαλλία αριθμεί περισσότερα από 130.000 θύματα

Η Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα 97.382 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ 286 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και νυν αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί τους Ευρωπαίους καταναλωτές: «Καλωσήρθατε σε έναν νέο κόσμο, όπου σύντομα θα πληρώνετε 2.000

Η αναγνώριση των Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ από τη Ρωσία, μετά την επισημοποίηση της με σχετικό διάταγμα που υπέγραψε χθες ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν εξελίσσεται σε βαρύ ενεργειακό αλλαλούμ.

Χτες ο Λευκός Οίκος είχε αποφασίσει εμπορικές και οικονομικές κυρώσεις κατά των «κρατιδίων» του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναμένεται ότι θα παρουσιάσει τα νέα μέτρα σε απάντηση για την εντολή του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν να αναπτυχθούν ρωσικές δυνάμεις στις δύο αυτονομιστικές περιοχές της Ουκρανίας, το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ.

Ο Nord Stream 2 πρέπει να αξιολογηθεί υπό το πρίσμα της ασφάλειας του ενεργειακού εφοδιασμού για ολόκληρη την Ευρώπη

Η Ρωσία έχει κατασκευάσει αυτή την κρίση και είναι υπεύθυνη για την τρέχουσα κλιμάκωση ανέφερε σε δήλωσή της πριν από λίγο η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.