Στην κατοχή της βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 55,4 γραμμαρίων.
Χειροπέδες πέρασαν σε μια 50χρονη γυναίκα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Χειροπέδες πέρασαν σε μια 50χρονη γυναίκα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.
Συνελήφθησαν 5 άτομα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος γυναίκας συνεργού τους. Ενέχονται σε 10 περιπτώσεις κλοπών λιπασμάτων από επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς. Αφαίρεσαν πάνω από 26 τόνους γεωργικών λιπασμάτων αξίας άνω των 30.000 ευρώ.
Μεγάλος είναι και ο αριθμός των υγειονομικών που είτε έχει μολυνθεί από COVID-19 είτε βρίσκεται σε καραντίνα λόγω επαφής με κρούσμα, ενώ το κύμα, όπως λένε οι ειδικοί, δεν έχει φτάσει ακόμη στην κορύφωσή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα αυστραλιανά ΜΜΕ, οι οποίες φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται και από τον πατέρα του Σέρβου τενίστα, ο αθλητής που βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, συνελήφθη από τις αρχές με στόχο την απέλασή του.
Η υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών της Παραγουάης, κατάσχεσε σχεδόν έναν τόνο κοκαΐνης και πέρασε χειροπέδες στον φερόμενο ως οργανωτή της διακίνησής της, γιο πρώην βουλευτή, ο οποίος μάλιστα είχε ταχθεί υπέρ της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας!
Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, διενεργήθηκαν 38 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε 33 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, στις οποίες πραγματοποίθηκαν 16.622 rapid test και ανευρέθηκαν 2.083 θετικά (12.53%).
Σε αποχή προχώρησαν σήμερα, την πρώτη σχολική ημέρα της νέας χρονιάς, οι μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου, διαμαρτυρόμενοι για ανεπαρκή μέτρα κατά του κορονοϊού.
Με την έλευση της νέας χρονιάς η κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει στην επιβολή ενός ακόμα τέλους στους δήμους όλης της χώρας ώστε να υλοποιήσει όσα νομοθέτησε για το τέλος ταφής απορριμμάτων (ν. 4819/2021).
Συνεπώς, σε εφαρμογή του παραπάνω νόμου και καταργώντας αναδρομικά την εισφορά κυκλικής οικονομίας που νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη καταφέρνει να μετατρέψει μια δίκαιη και αναλογική μεταρρύθμιση της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σε τιμωρία για τους δήμους και κατ' επέκταση σε τιμωρία των δημοτών του Κιλκίς και της Παιονίας καθώς θα μεταφερθεί σ' αυτούς το "νέο χαράτσι" μέσω των δημοτικών τελών. Ειδικότερα, για τον Δήμο Κιλκίς το τέλος ταφής θα κοστίσει 383.129,60 € και για τον Δήμο Παιονίας 168.864,20 € (ΑΔΑ: 9ΔΔΚΟΞΧΝ-ΤΑΠ).
Το τέλος ταφής απορριμμάτων χωρίς παράλληλα να δίνονται κίνητρα για ανακύκλωση και ανάκτηση απορριμμάτων καταδεικνύουν οτι τα ψευδεπίγραφα περιβαλλοντικά επιχειρήματα της κυβέρνησης έρχονται να εξυπηρετήσουν τους εργολάβους που δραστηριοποιούνται στην καύση των απορριμμάτων και όχι τους πολίτες και το περιβάλλον.
Οι διοικήσεις των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, καθώς και όλες οι δημοτικές παρατάξεις, πρέπει να πάρουν θέση επί του συγκεκριμένου ζητήματος ώστε οι δημότες να γνωρίζουν την συνολική επιβάρυνση αυτής της απόφαση τόσο για τους οικογενειακούς τους προϋπολογισμούς όσο και για το περιβάλλον.
Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη 13Κ/2021
του ΑΣΕΠ αναφορικά με την πλήρωση 1.468 μόνιμων προσλήψεων προσωπικού πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε Δήμους της χώρας.