espa pkm

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2026, 4:13:20 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Για πρώτη φορά ξεπέρασαν τα 1.000 τα κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στην Δανία

Το τελευταίο 24ωρο στην Δανία καταγράφηκαν 1.098 κρούσματα της Όμικρον, όπως αναφέρει η Υπηρεσία Ελέγχου Μολυσματικών Ασθενειών (SSI).

Στην «Δίκη στο ΟΡΕΝ» μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης ο οποίος είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Τσουμάνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Νίκος στις 7 παρά είκοσι με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε να μεταφέρω ποιοι ευθύνονται για την απόφαση που έχει πάρει.

Έπασχε από υποκείμενα νοσήματα – Νεκρός και ένας 40χρονος από επιπλοκές της νόσου.

Αυξάνεται η λίστα με τις ατυχείς περιπτώσεις στην περίοδο της πανδημίας στην χώρα μας αυτήν την φορά με γυναίκα μόλις 34 ετών και μητέρα δύο παιδιών, η οποία έχασε τη ζωή της από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη.

Στην σύλληψη του 56χρονου που δολοφόνησε την γυναίκα του προχώρησε η αστυνομία – Ομολόγησε ο δράστης

Η Ελληνική Αστυνομία, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας 55χρονης σε ζαχαροπλαστείο στην Θεσσαλονίκη εξέδωσε ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας πως την γυναίκα σκότωσε ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγος του θύματος.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΤΕΧΝΗ» ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει τον Εικοστό Έβδομο (27) Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Κούρος Ευρωπού».

Οι ποιητικές συλλογές που θα σταλούν για το διαγωνισμό πρέπει:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (15-12-2016)

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων, οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις σε Αξιούπολη και Πολύκαστρο.
Μουσική από την φιλαρμονική του δήμου, κάλαντα από χορωδίες, ξυλοπόδαροι και ξωτικά πρόσφεραν στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους.

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης έστειλε την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό προκειμένου να του μεταφέρει την αγωνία που διακατέχει τους αγρότες και κτηνοτρόφους του δήμου λόγω των ξαφνικών αλλαγών που ανακοινώθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου και αφορούν τις επιδοτήσεις που περιμένουν να λάβουν οι δικαιούχοι σε λίγες ημέρες και τα ηλεκτρονικά ενοικιαστήρια της καλλιεργητικής περιόδου 2021-2022.

Η παραίτηση της δημοσιογράφου Πάολας Χαραλαμπίδου από τη θέση της ειδικής συνεργάτιδος του Δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη, πέντε ημέρες αφ’ όταν προσλήφθηκε, προκάλεσε όπως αναμενόταν το ενδιαφέρον δημοτικών συμβούλων στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Κιλκίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο εργολάβος που πρόκειται να εναποθέσει τα ογκώδη αντικείμενα σε ιδιωτική έκταση (χωράφι), και σε απόσταση 250 μέτρων από την είσοδο του Λόφου-Ηρώου της Μάχης του Κιλκίς, έχει λάβει έγκριση - άδεια βάσει του σχετικού νόμου.