espa pkm

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2026, 12:24:48 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πάνω από 4.500 εμπορικές πτήσεις ακυρώθηκαν το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων λόγω του αυξανόμενου κύμματος της Όμικρον.

Αερομεταφορείς σε όλο τονκόσμο εχθές ακύρωσαν τουλάχιστον 2.401 πτήσεις, που τυπικά είναι μια μέρα με πολύ μεγάλη κίνηση στα αεροδρόμια.

Στην κωδικοποιημένη βρισιά «Let’s go Brandon» που σημαίνει «fuck you Biden», ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε «σύμφωνοι» – Πως αντέδρασε η σύζυγός του

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντενυπέστη εξύβριση από πολίτη κατά τη διάρκεια συνδιάλεξής του στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων, όταν πατέρας οικογένειας την έκλεισε χρησιμοποιώντας κωδικοποιημένη, βαριά προσβλητική έκφραση, πολύ δημοφιλή στις τάξεις των οπαδών του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Φορέματα με τα στοιχεία των 18 γυναικών που δολοφονήθηκαν μέσα στο 2021 κρέμασε στην Πλατεία Αριστοτέλους η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση της τόνισε ότι«η μνήμη τους δεν θα ξεχαστεί και εμείς δεν θα ηρεμήσουμε μέχρι να βρούμε δικαίωση όλες οι θηλυκότητες, που καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωπες με το σκληρό πρόσωπο της πατριαρχίας».

Ο απολογισμός της επόμενης μέρας – Κάθε χρόνο, στο ίδιο έργο θεατές

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βασίλης Δημόκας

Στη συμβολή των οδών Βασιλισσης Όλγας με Καραϊσκάκη και συγκεκριμένα στις 10:45 το πρωί των Χριστουγέννων διερχόμενο όχημα που κατευθυνόταν επί της Βασιλίσσης Όλγας προς το κέντρο κατέπεσε σε παρκαρισμένα οχήματα.

Λαμπερές ευχές από τους όμορφους οικισμούς του δήμου Παιονίας

Μήνυμα χαράς, μήνυμα ελπίδας για όλο τον κόσμο. "Χριστός Γεννέθεν, χαρά σον κόσμον". (Αρχή των Χριστουγεννιάτικων καλάντων στον Πόντο.)
Εύχομαι ολόψυχα σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους εθελοντές αιμοδότες της "τράπεζας αίματος" των "Ακριτών" Πολυκάστρου και της "τράπεζας αίματος" Άσπρου - Αξιοχωρίου.

Τις θερμές ευχές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για ταχεία ανάρρωση διαβίβασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας.

Ο κ. Κοτζά μετέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη, ο οποίος παρακολουθείται από τους γιατρούς σε κεντρικό νοσοκομείο, το ενδιαφέρον του προέδρου.

Σκηνικό πολέμου έχει στηθεί στα σύνορα Ρωσίας και Ουκρανίας σύμφωνα με εικόνες από δορυφόρους που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις φωτογραφίες φαίνεται η συγκέντρωση 100άδων τεθωρακισμένων του Ρωσικού Στρατού στα σύνορα με την Ουκρανία.

Aύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων COVID-19 σε ημερήσια βάση ανακοίνωσε η κινεζική πόλη Σιάν και τοπικές εταιρίες περιόρισαν τις δραστηριότητές τους καθώς η πιο πρόσφατη εστία κορονοϊού στη χώρα εισέρχεται στην τρίτη ημέρα lockdown.

Το politic.gr σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και ότι καλύτερο.

Να περάσετε όμορφα με όσους αγαπάτε.