espa pkm

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2026, 6:55:11 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Παναγιώτατος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του

Μετά το πέρας της περιπέτειας της υγείας του ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ και είπε πως πλέον αισθάνεται πολύ καλά.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων οι μαθητές του Ν. Κιλκίς  βρίσκονται αντιμέτωποι με κενά εκπαιδευτικών. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ ζητεί την  άμεση κάλυψη όλων των λειτουργικών κενών στα σχολεία του Νομού Κιλκίς με πρόσληψη αναπληρωτών  ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η Εκπαιδευτική διαδικασία.

Συγκλονίζει η δασκάλα του 4ου δημοτικόυ σχολείου Πυλαίας που απομάκρυνε εγκαίρως τους μαθητές μόλις αντιλήφθηκε τις ρωγμές στην οροφή

Μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του MEGA είπε «Στις 08.00 το πρωί μπήκα στην αίθουσα της ΣΤ’ δημοτικού για να κάνουμε προσευχή γιατί στις 09.00 θα πηγαίναμε εκδρομή.

Οι ποδηλάτες τιμούν τη μνήμη της γυναίκας που έχασε τη ζωή της

Ρεπορτάζ: Φώτης Εμμανουήλ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν τη στιγμή ποδηλατοπορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη μνήμη της ποδηλάτισσας Δήμητρας Ιορδανίδου η οποία έχασε τη ζωή της πριν από λίγες μέρες, όταν την ώρα που επέβαινε στο ποδήλατο και βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τούμπα, ένα φορτηγό την παρέσυρε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Σε πολύ υψηλά επίπεδα τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη

Σε πολύ άσχημη κατάσταση είναι η Βόρεια Ελλάδα όσον αφορά τον κορονοϊό και ειδικά στη Θεσσαλονίκη, όπου τα κρούσματα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-11-2021)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (8-11-2016)

Οραματιζόμαστε σχολεία που θα εμπνέουν, θα ενθαρρύνουν, θα κινητοποιούν. Σχολεία με μαθητές/τριες ενεργούς/ές, ευαισθητοποιημένους/νες και δημιουργικούς/κές. Την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, ζήσαμε μια τέτοια στιγμή με τα παιδιά του ομίλου «Διά βίου μάθησης και εθελοντισμού».

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και βοηθητική παρουσίαση με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τα κριτήρια επιλογής επαγγελμάτων αλλά και τους διαφορετικούς τύπους προσωπικοτήτων που αναμένεται να ανταποκρίνονται καλύτερα σε συγκεκριμένα επαγγέλματα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς στον όμιλο «Διά Βίου Μάθηση και Εθελοντισμός».

Οι αστυνομικές αρχές του Κιλκίς συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου, έναν άνδρα, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν 21,2 γρ. ηρωίνης.

Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Πέμπτης 4/11 συνελήφθη ημεδαπός άνδρας από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς να έχει στην κατοχή του κρυμμένη ποσότητα ηρωίνης 21,2 γραμμαρίων.