Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά στο στρατόπεδο Ζιάκα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.
Άμεσα 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 8 πυροσβέστες, έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τις φλόγες.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Άμεσα 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 8 πυροσβέστες, έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τις φλόγες.
Του Νίκου Κουζίνη.
Έλεγε η διαφήμιση προχθές στο ραδιόφωνο, «Αγαπάμε την δημοκρατία» και ακούγοντας την αναρωτήθηκα αν κι αυτή μας αγαπάει και πώς.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των πολιτικών στις διάφορες επετείους, ο λαός μας αγωνίστηκε σκληρά για να αποκαταστήσει το πολίτευμα της δημοκρατίας. Άρα ο λαός μας, θεωρητικά, αγαπάει την δημοκρατία. Από κεί και πέρα τι γίνεται. Και μάλλον πρέπει να γίνεται λίγο κουλουβάχατα.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.582 , εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 581.315 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες.
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Χθες, Παρασκευή 27 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 108.915 έλεγχοι, από τους οποίους οι 64.926 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Tα χιουμοριστικά memes για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι πάρα πολλά.
Από τον νόμο εξαιρούνται μόνο τα τρένα με διαδρομές που δεν αρχίζουν και τελειώνουν μέσα στον ίδιο νομό.
Να υπενθυμίσουμε ότι το πτώμα του Έλληνα πρέσβη είχε βρεθεί μέσα στο πορτμπαγκάζ του απανθρακωμένου αυτοκινήτου του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Τα ξημερώματα της Κυριακής, ένα ρυμουλκό φορτηγό που οδηγούσε 46χρονος Έλληνας, χτύπησε θανάσιμα έναν 40χρονοάντρα από το Ιράκ ο οποίος επιχείρησε να περάσει το δρόμο.
Το περιστατικό συνέβη στις 04:40, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, μεταξύ των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση κλειδώνει τις επόμενες ημέρες τις αποφάσεις της για την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης σε δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους, τη μεσοσταθμική μείωση κατά 8% του ΕΝΦΙΑ το 2022, ενώ ταυτόχρονα προχωρεί σε έξυπνα μέτρα μείωσης της φοροδιαφυγής που θα της επιστρέψουν σε επόμενο χρόνο να μειώσει περαιτέρω τους συντελεστές φορολογίας του εισοδήματος.
Συγκεκριμένα και αναφερόμενος στο Μετρό σημείωσε ότι «με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το σταθμό Βενιζέλου, δικαιώνεται η μόνη λύση που εξασφαλίζει στην πόλη και Μετρό και Αρχαία».