espa pkm

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026, 12:08:38 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με δηλώσεις της η πρόεδρος της Κομισιόν αναφέρθηκε στην πορεία των εμβολιασμών στην ΕΕ

Παράλληλα, η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν σημείωσε ότι το ποσοστό των ενηλίκων που είναι πλήρως εμβολιασμένο ανέρχεται στο 57%.

Η νέα μελέτη βασίζεται σε μαθηματικά μοντέλα της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Βρετανίας (Met Office) που προσομοιώνουν το παγκόσμιο κλίμα.

Μια νέα μελέτη προειδοποιεί ότι η κλιματική αλλαγή θα φέρει αύξηση στα μετεωρολογικά συστήματα που κινούνται με αργή ταχύτητα πάνω από την Ευρώπη και προκαλούν καταρρακτώδεις βροχές, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο ανάλογων πλημμυρών.

Μπορεί μέχρι και πριν λίγες ώρες ο Τζοβίνκο να ήταν προ των πυλών του γηπέδου της Τούμπας, ωστόσο δημοσιεύματα από την Αραβία δείχνουν σύννεφα στις διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι από την Σαουδική Αραβία, και συγκεκριμένα στο Saudi Sky Sport, ο Ιταλός άσος ανέστειλε τις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας μπορεί εδώ και κάποιες ημέρες να έχει αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη έδωσε όμως στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser της εμφάνισης του στη ταινία «The Enforcer»

Ο διάσημος ηθοποιός έμεινε περίπου 3 εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη όπου γύρισε πλάνα τις νέας του ταινίας σε πολλά μέρη της πόληςαπό τον περιφερειακό μέχρι και το λιμάνι.

Πυρά κατά της κυβέρνησης και της διοίκησης Ζέρβα εξαπέλυσε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της παράταξης Θεσσαλονικη Μαζί, Κατερίνα Νοτοπούλου, αναφερόμενη σε περιστατικό με λεωφορείο του ΟΑΣΘ που τυλίχθηκε στις φλόγες, τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία λόγω ισχυρής έκρηξης στο Λεβερκούζεν. 

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο της χημικής και φαρμακευτικής εταιρείας Bayer στην περιοχή Μπίριγκ.

Τα σπίτια άρχισαν να τρέμουν καθώς η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή, υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει το γερμανικό δίκτυο RTL.

Στην προσπάθειά του να βγάλει τον αντιρρησία εκτός καταστήματος ο 51χρονος ιδιοκτήτης, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο άγνωστος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι αλλοδαπός, μετέβη σε ταχυφαγείο στηΓερμασόγειακαι παρήγγειλε φαγητό.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός – 4 άτομα σοβαρά τραυματισμένα και 5 αγνοούμενοι μετά την ισχυρή έκρηξη που έπληξε νωρίτερα το Λεβερκούζεν

Για δύο «σοβαρά τραυματίες» και πέντε αγνοούμενους μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε εγκαταστάσεις καύσης απορριμμάτων της εταιρίας Currenta, σε βιομηχανικό πάρκο του Λεβερκούζεν, κάνει λόγο η εφημερίδα BILD, επικαλούμενη πηγές της ιδιοκτήτριας εταιρίας.

Ο ημεδαπός δράστης και οι συνεργάτες του προσποιούνταν υπαλλήλους επενδυτικής εταιρίας

Εξιχνιάστηκε απάτη στην Πιερία, με κλοπή ποσού που ανέρχεται στα 4.971 ευρώ, το οποίο κατάφεραν να αποσπάσουν από τραπεζικό λογαριασμό πολίτη στην Πιερία επιτήδειοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους επενδυτικής εταιρείας.

Οι δειγματολογικοί έλεγχοι για τον μήνα Ιούνιο βρέθηκαν εντός των ορίων για μπάνιο.

Τους ελέγχους διενεργεί η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τη θάλασσα στην πλαζ Αρετσούς, ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα που θα επικρατήσει καύσωνας.