espa pkm

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026, 10:53:36 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ρεκόρ κρουσμάτων σημειώθηκε την τελευταία εβδομάδα στο Τόκιο – Αίτημα τέθηκε προς τα νοσοκομεία για περισσότερα κρεβάτια

Ο τηλεοπτικός οργανισμός TBS γνωστοποίησε σήμερα την επιδημιολογική κατάσταση του Τόκιο. Τη Δευτέρα τα κρούσματα ήταν 1.429, τα διπλάσια δηλαδή από αυτά της προηγούμενης εβδομάδας.

Η πρωτοβουλία έρχεται ύστερα από αίτημα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Με δηλώσεις της στον ιστότοπο CNET, η Pfizer ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τις δοκιμές του εμβολίου κατά του κορονοϊού σε παιδιά μεταξύ 5 και 11 χρονών στις 8 Ιουνίου, ενώ ξεκίνησε να κάνει δοκιμές σε παιδιά κάτω των 5 στις 21 Ιουνίου.

Τρόμο προκάλεσε ένας 39χρονος της Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη – Βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται στον Εύοσμο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα – Βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο ε δύο σπίτια του, στον Εύοσμο και το Κιλκίς.

Φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο κτήριο της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, η οποία ξέσπασε περίπου στις 10:00 το πρωί

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στο εργαστήριο μικροβιολογίας της σχολής και άρχισε να επεκτείνεται γρήγορα.

Κάτω από καλύτερες προϋποθέσεις αντιμετωπίζουν σήμερα οι πυροσβέστες την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 3:30 το μεσημέρι της Δευτέρας σε πευκόφυτη περιοχή του Σκρα και στη συνοριακή περιοχή της χώρας, όπως αποκάλυψε το eidisis.gr.

Η αστυνομία της Αϊτής ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι προχώρησε στη σύλληψη του συντονιστή της ασφάλειας του προέδρου Ζοβενέλ Μοΐζ στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του την 7η Ιουλίου.

Ο Ζαν Λαγκέλ Σιβίλ, ο οποίος τέθηκε αρχικά σε απομόνωση, βρίσκεται πλέον σε φυλακή στη Ντελμά, κοινότητα που γειτονεύει με το Πορτ-ο-Πρενς.

Διακόπτεται η κυκλοφορία στο βόρειο τμήμα της οδού Βενιζέλου – Θα χρησιμοποείται πλέον η Αντιγονιδών – Νοτιότερα μετατοπίζεται ο άξονας της Εγνατίας εκεί όπου γίνονται τα έργα.

Για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή της εισόδου του σταθμού Βενιζέλου που γειτνιάζει με το τέμενος Χαμζά-Μπέη (Αλκαζάρ) θα εφαρμοσθούν από σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Η χειρότερη κρίση που βιώνει εδώ και μια δεκαετία η νεαρή τυνησιακή δημοκρατία συνταράσσεται αφότου ο πρόεδρος της χώρας Κάις Σάγεντ αποφάσισε χθες βράδυ να αναστείλει τη λειτουργία του Κοινοβουλίου με τη βοήθεια του στρατού, μια κίνηση που καταδικάστηκε ως πραξικόπημα από τα κύρια κόμματα, συμπεριλαμβανομένων των ισλαμιστών, προκαλώντας τις ανησυχίες της διεθνούς κοινότητας.

Ο αποπεμφθείς πρωθυπουργός δηλώνει πως θα παραδώσει τα καθήκοντά σε όποιον επιλέξει ο πρόεδρος

Ο Χισάμ Μασίσι δήλωσε σήμερα το βράδυ ότι δεν μπορεί ο ίδιος να αποτελέσει ένα διασπαστικό στοιχείο και θα παραδώσει τα καθήκοντά του στον οποιονδήποτε επιλέξει ο πρόεδρος, σε ένα βήμα που μπορεί να αμβλύνει την έντονη πολιτική κρίση που βιώνει τις τελευταίες ώρες η χώρα της Βόρειας Αφρικής

Στάχτη έγιναν εκατομμύρια στρέμματα – Έχουν απομακρυνθεί πάνω από 8.400 κάτοικοι.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες πυροσβεστών που έβλεπαν τους κατοίκους τρομοκρατημένους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σβήσουν τις φλόγες και να σώσουν τις περιουσίες τους.