Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 2:29:34 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Ουάσιγκτον επέβαλε πρόσθετους περιορισμούς στον Ιρανό ΥΠΕΞ – Η αντιπροσωπεία του Ιράν θα μετακινείται μόνο σε ακτίνα δύο τετραγώνων γύρω από την έδρα του ΟΗΕ

Πρόσθετους περιορισμούς μετακίνησης επέβαλαν οι ΗΠΑ στην αντιπροσωπεία του Ιρανού υπουργού Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν.

Η αστυνομία συνέλαβε εκ νέου τον Πίτερ Μάρελ, σύζυγο της πρώην πρωθυπουργού της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για τα οικονομικά του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας (SNP), όπως μεταδίδουν το BBC και άλλα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Κορυφώθηκε και στην Κεντρική Μακεδονία ο εορτασμός για τα 100 χρόνια του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με την κεντρική περιφερειακή εκδήλωση, «100 χρόνια ΤΕΕ: εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο και συνεχίζουμε», που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ στη Θεσσαλονίκη.

Στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024 ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επιτέθηκε με σφοδρότητα στο βουλευτή Κιλκίς του Σύριζα, κατηγορώντας τον ουσιαστικά για ανεύθυνη πολιτική και πολεμική προς τη δημοτική αρχή.

Την κατάρρευση της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς, αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα, παρουσίασαν -με τα πιο μελανά χρώματα- γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου στη σύσκεψη παραγόντων και φορέων που οργάνωσαν. το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Απριλίου 2024.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για υλικές ζημιές.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:11 στην περιοχή Σουλουσαράι της επαρχίας της Τοκάτης (Ευδοκιάδα) της βόρειας Τουρκίας.

Η Γάζα είναι μια «ανθρώπινη κόλαση».

Η Μέση Ανατολή βρίσκεται στο «χείλος του γκρεμού» ενός «γενικευμένου περιφερειακού πολέμου», προειδοποίησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας, καταγγέλλοντας την «ανθρώπινη κόλαση» που έχει δημιουργηθεί από τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Γάζα.

Είναι γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν συγχωρεί αλλά και ούτε ξεχνά εύκολα – Τί αναφέρει το δημοσιεύμα της Politico για τον Ντόναλντ Τραμπ και το μίσος του για την Ουκρανία

Μία φράση στάθηκε η αφορμή να γίνουν «μαλλιά κουβάρια» στην κηδεία πάνω από τον τάφο του εκλιπόντος.

Το επεισόδιο άνευ προηγουμένου κατά τη διάρκεια κηδείας μεταξύ συγγενών έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης παραμένει ο 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Τετάρτης (17.04.2024). Στο newsit.gr μίλησε ο πατέρας του έφηβου, εκφράζοντας την ελπίδα να γίνει καλά το παιδί.