espa pkm

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2026, 7:04:08 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σε πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά στις ορεινές περιοχές της Λεμεσού και της Λάρνακας, στην Κύπρο – Η πυρκαγιά, άφησε πίσω της τέσσερα απανθρακωμένα πτώματα.

Oι πυροσβεστική εντόπισε τέσσερα απανθρακωμένα πτώματα στην Οδού.

Ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι διεξάγονται επικίνδυνα πειράματα στην πόλη Ουχάν της Κίνας, εκεί από όπου εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού.

Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με το πώς “γεννήθηκε” ο κορονοϊός ή αν αυτός διέρρευσε από εργαστήριο της Γουχάν επιχειρεί να δώσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό έχουμε πρεμιέρα! Τρίτη 6 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ! Και πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε παρά με την πιο τρελή γαλλική κωμωδία με τίτλο « Πουλιά στον Αέρα» / Le Dindon»  του Ζαλίλ Λεσπερ.

 
 

Συνολικά 619 νέα κρούσματα εκ των οποίων 305 στην Αττική ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 6 ασθενείς, ενώ 177 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι παραμένει η ανησυχία στην Κρήτη, όπου επιβεβαιώθηκαν 71 κρούσματα. Διψήφιο αριθμό κρουσμάτων κατέγραψαν σε Ηλεία (11), Ηράκλειο (35), Θεσσαλονίκη (22), Λάρισα (14), Μαγνησία (14) και Ρέθυμνο (26).

Πυροσβέστης του Μαϊάμι βρήκε νεκρή την ίδια του την κόρη το βράδυ της Πέμπτης, καθώς έψαχνε στα χαλάσματα του κτιρίου Champlain Towers South – Είναι το τρίτο παιδί που βρίσκεται στα χαλάσματα.

Στην πολυκλινική του πανεπηστημίου Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης εισήχθη σήμερα ο πάπας Φραγκίσκος για επέμβαση στο παχύ έντερο, όπως έκανε γνωστό το Βατικανό

Η Αγία Έδρα πρόσθεσε ότι η επέμβαση αυτή είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό και οφείλεται σε εκκολπώματα του παχέος εντέρου.

Τέταρτη θητεία κερδίζει η Μαρίν Λεπέν, που επανεξελέγη σήμερα στην προεδρία του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος Εθνική Συσπείρωση – Εξελέγη με ποσοστό 98,35% των ψήφων των μελών του κόμματος.

Η Μαρίν Λεπέν επανεξελέγη, χωρίς έκπληξη, σήμερα στην προεδρία του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος Εθνική Συσπείρωση (Rassemblement National, RN), για μια τέταρτη θητεία, την οποία θα πρέπει να εγκαταλείψει προσωρινά το φθινόπωρο προκειμένου να αφοσιωθεί στις προεδρικές εκλογές.

Με μηχανισμούς αλλοίωσης δεδομένων ταχογράφου εντοπίστηκαν 49 φορτηγά από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λητής κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο σχετικών ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι συνολικά 49 φορτηγά οχήματα (46 με αλλοδαπές πινακίδες και 3 με ημεδαπές πινακίδες κυκλοφορίας), έφεραν μηχανισμούς αλλοίωσης στοιχείων ταχογράφου ενώ 4 εξ αυτών είχαν απενεργοποιημένο το σύστημα επιλεκτικής κατάλυσης για την επεξεργασία των καυσαερίων, με αποτέλεσμα τα οχήματα να εκπέμπουν βλαβερές ουσίες για το περιβάλλον και την υγεία του ανθρώπου.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021, με τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Β.

Από αύριο Δευτέρα, 5 Ιουλίου, ξεκινά η έκδοση των νέων διαβατηρίων στα οποία θα αναγράφεται το νέο όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» γνωστοποίησε ο Ζόραν Ζάεφ, πρωθυπουργός της χώρας.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος, θα είναι ο πρώτος πολίτης που θα αιτηθεί και θα παραλάβει το πρώτο διαβατήριο με το νέο όνομα της χώρας.