espa pkm

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2026, 10:54:05 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Προβλήματα υδροδότησης έως τις 13:00 θα έχει περιοχή της Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού στην οδό Νικολάου Ζορμπά 19 στη Δ.Ε. Καλαμαριάς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης.

Με ένα σκανάρισμα του QR code οι πολίτες θα μπορούν να διαβάζουν αναλυτικά πληροφορίες για τους δρόμους – Η δράση που πραγματοποιείται με χορηγία της εταιρείας Μασούτης

Σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρουσίασε τις έξυπνες πινακίδες οδοσήμανσης που τοποθετήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Χθες Τετάρτη, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, γυρίστηκε σκηνή «καταδίωξης», όπου υπερσύγχρονα «περιπολικά» κυνηγούσαν τον Μπαντέρας – Στη σκηνή συμμετείχε και κασκαντέρ.

Η σκηνή της καταδίωξης για το «The Enforcer», τη νέα ταινία του πασίγνωστου Ισπανού ηθοποίου, κράτησε πολλές ώρες και εκτός από το γύρισμα που έγινε το σούρουπο πραγματοποιήθηκαν και νυχτερινές λήψεις.

Η Α.Ο. Δόξα Βαπτιστή, διοργάνωσε για 2η φορά με απόλυτη επιτυχία τις δύο διαδρομές ορεινού τρεξίματος των 1.200μ. και 4.700μ.

Η ευγένεια, τα μεγάλα χαμόγελα των εθελοντών και η φιλόξενη διάθεση όλων των κατοίκων, χάρισαν μια από τις ομορφότερες Κυριακές στους συμμετέχοντες.

Χθες Τετάρτη με ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας της Αργεντινής δήλωσε ότι την προηγούμενη ημέρα κατέληξαν ακόμη 638 ασθενείς με την COVID-19 και διαπιστώθηκαν 22.673 κρούσματα.

Συνολικά, ο μακάβριος απολογισμός της πανδημίας της πανδημίας στη χώρα της Νοτίου Αμερικής έφθασε μέχρι τώρα τους 94.304 νεκρούς σε σύνολο 4.470.374 μολύνσεων.

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε σήμερα ότι το προηγούμενο 24ωρο κατέληξαν 1.005 ασθενείς με την νόσο και επιβεβαιώθηκαν 48.786.

Ωστόσο παρά τους μεγάλους δείκτες, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, οι αριθμοί που δημοσιοποιήθηκαν από το υπουργείο τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε ύφεση.

Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε την απόφαση της να χορηγήσει βοήθεια ύψους 150 εκατ. δολαρίων στην Υεμένη.

Ο στόχος της απόφασης αυτής είναι να διευκολυνθεί η πρόσβαση του πληθυσμού σε βασικά αγαθά όπως αυτά της υγείας, τροφής, νερού καθώς και υποδομές υγιεινής.

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη – Και στη Θεσσαλονίκη αίθριος ο καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Τον σχεδιασμό για χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε η Βρετανία καθώς όπως αναφέρουν θα χρειαστεί να δοθεί τρίτη δόση στους ηλικιωμένους και στους πιο ευάλωτους.

Βέβαια ακόμα δεν είναι οριστικό καθώς όμως οι αρχές της Βρετανίας αρχίζουν να προετοιμάζονται για να εμβολιάσουν τον πληθυσμό για τρίτη φορά.

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε γνωστό σουβλατζίδικο στον Εύοσμο στην Θεσσαλονίκη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς υπήρχε κίνδυνος να επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά μαγαζιά που έχουν εύφλεκτα υλικά αφού είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος και έχουν φιάλες υγραερίου.