espa pkm

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2026, 12:03:34 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Είναι απλό: Δεν έχουν καταλάβει, δεν θέλουν να καταλάβουν το ειδικό βάρος των Ευζώνων και του διευρωπαϊκού διαδρόμου 10 στη διακίνηση ανθρώπων και προϊόντων προς την Ελλάδα. Και ξεκίνησε η τουριστική περίοδος, κοντεύει να φτάσει στα μέσα της κι ακόμα στο Υπουργείο Τουρισμού διατηρούν ημίκλειστους τους Ευζώνους. Αφού επί ένα μήνα τους κρατούσαν εντελώς κλειστούς, αναφέρει στο πρώτο της θέμα η ΠΡΩΙΝΗ Κιλκίς.

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 21:01

Μνήμη Φούλατζικ στον Εύρωπο Κιλκίς

Στον Ευρωπό - Ν. Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/6/2021 η καθιερωμένη ετήσια τελετή μνήμης γι' αυτούς που θυσιάστηκαν στις αλησμόνητες πατρίδες Φουλατζικ της Μ.Ασίας και Τσαντώ της Αν.Θράκης, από το Δήμο Παιονίας συνεπικουρούμενου από τοπικούς φορείς.

Αξιόλογη ήταν η παρουσία της Αθλητικής Παιδείας από την Αξιούπολη, στον 1ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου για παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 27 και 28 Ιουνίου 2021 στην Ελευθερούπολη της Καβάλας.

Στους 16 ανέρχονται οι νεκροί από την πτώση της πολυκατοικίας στην Φλόριντα των ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Δημάρχου.

Συγκεκριμένα η Δήμαρχος Ντανιέλα Λεβίν Κάβαανέφερε ότι: «Εντοπίσαμε ακόμη τέσσερα θύματα.

Απελπιστική είναι η κατάσταση με την πανδημία στην Λατινική Αμερική καθώς τα κρούσματα ανεβαίνουν συνεχώς ενώ δεν προχωράει το πρόγραμμα του εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα η διευθύντρια του Παναμερικανικού Οργανισμού Υγείας (PAHO), Καρίσα Ετιέν, ανέφερε ότι το τέλος της πανδημίας «εξακολουθεί να μην αναμένεται στο εγγύς μέλλον».

Έπιτρέπεται η είσοδος των Ρώσων τουριστών χωρίς μοριακό τεστ (PCR) στην Τουρκία, οι οποίοι έχουν εμβολιασθεί με οποιοδήποτε ρωσικό εμβόλιο, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξη του.

Μετά την σημερινή συνάντησή του με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκο Ταγαρά στο Διοικητήριο, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ.

Το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας (DISFF 2021), ξανά γυρίζει στον φυσικό του χώρο, το σινεμά, μετά από μήνες περιοριστικών μέτρων

Με μια σειρά επιλεγμένων Σαββατιάτικων προβολών για μικρούς και μεγάλους στoν ανακαινισμένο θερινό κινηματογράφο «Αλέξανδρο» αποζημιώνει σίγουρα όλους τους κινηματογραφόφιλους.

Την απόφαση του ΣτΕ για το μετρό της Θεσσαλονίκης σχολίασε οΥ φυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης.

Συγκεκριμένα ο κ Καλαφάτης τόνισε αρχικά ότι «ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν πρέπει να χαθεί άλλος και με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δικαιώνεται η μόνη λύση που εξασφαλίζει στην πόλη και Μετρό και Αρχαία.

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε χθες ο βουλευτής του νομού Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας.

Αρχικά, ο βουλευτής σχολίασε την υγειονομική κατάσταση και την πιθανότητα έλευσης ενός τέταρτου κύματος της πανδημίας στη χώρα μας λόγω της νέας μετάλλαξης «Δέλτα».