Πέντε κιλά ηρωίνης, συσκευασμένα σε δέκα δέματα, κατηγορείται ότι ειχε στην κατοχή του άνδρας που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη
Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε σε χειραποσκευή και εκτιμάται ότι επρόκειτο να διοχετευθεί σε πιάτσες τοξικοεξαρτημένων της πόλης.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε σε χειραποσκευή και εκτιμάται ότι επρόκειτο να διοχετευθεί σε πιάτσες τοξικοεξαρτημένων της πόλης.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε ζαχαροπλαστείο το οποίο βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η… γευστική εκδήλωση των Πολυκαστρινών, “Η Παράδοση στο… πιάτο μας”.
Στην κεντρική πλατεία της πόλης οι πολιτιστικοί – λαογραφικοί σύλλογοι του Πολυκάστρου πρόσφεραν στους κατοίκους τα παραδοσιακά τους εδέσματα, έναν ολόκληρο γευστικό πολιτισμό, μια παράδοση αιώνων που έφεραν μαζί τους και οι πρόσφυγες πριν από εκατό χρόνια και που οι επόμενες γενιές τη διατήρησαν.
Στο μνημείο του Κύπριου ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου βρέθηκε η αντιπροσωπεία του αδελφοποιημένου με το Δήμο Κιλκίς Δήμου Λατσιών, με επικεφαλής το Δήμαρχό του Χρίστο Πιτταρά, στα πλαίσια της συμμετοχής της στα Ελευθέρια του Κιλκίς.
Ο σεισμός συνέβη στις 21:54 (τοπική ώρα) και το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε περίπου 100 χιλιόμετρα από τη Λίμα.
Σύμφωνα με τουπουργείο Υγείας της χώρας, τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 50.848 μολύνσεις από τον SARS-CoV-2, με το σύνολό τους να φθάνει τα 30,03 εκατ.
Το τελευταίο 24ωρο το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 2.131 θανάτους, τη στιγμή που την προηγούμενη μέρα είχαν αναφερθεί 761 θάνατοι.
Σχολιάζοντας την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τη βεβήλωση του μνημείου του Ήρωα Αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αυτό που δεν περιμέναμε είναι ότι η Γερμανία θα συμμετείχε και αυτή σε αυτή τη συλλογική συνωμοσία», δήλωσε ο Λουκασένκο, με την ευκαιρία του εορτασμού της 80ης επετείου από την ναζιστική εισβολή στην πρώην Σοβιετική Ένωση.
Μάλιστα δηλώσεις για την νέα μετάλλαξη του ιού παραχώρησε ο δρ Άνθονι Φάουτσι, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας με δημοσιογράφους.