espa pkm

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2026, 12:14:08 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Βραβεύτηκε εις διπλούν ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ στα “Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2021“.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Όμιλος για τις πρωτοβουλίες που πήρε και αποδείχτηκαν επιτυχημένες:

Διπλή διάκριση για τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2021

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε χθες οτι συμφωνεί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στη διαπίστωση πως οι σχέσεις της χώρας του με τη Ρωσία βρίσκονται στο «ναδίρ» τους.

Δήλωση που ήρθε λίγα 24ωρα πριν  οι ηγέτες των δυο κρατών συναντηθούν για πρώτη φορά, μετά την ανάληψη καθηκόντων τουΤζο Μπάιντεν το Γενάρη.

Στην 3η Σύνοδο Υπουργών Ενέργειας της Ένωσης για τη Μεσόγειο (UfM) πήρε μέρος σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΥΠΕΝ, που καταθέτει τις τοποθετήσεις και τα θέματα που ανέπτυξε στη Σύνοδο Υπουργών Ενέργειας ο Κώστας Σκρέκας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι το φυσικό αέριο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη μετάβαση σε ένα πιο «πράσινο» ενεργειακό μείγμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είναι έτοιμος να δώσει κάποια «σκληρά μηνύματα» στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Δύο σπουδαίες διακρίσεις ήρθαν για το τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο πανελλήνιο διαγωνισμό «Education Leaders Awards 2021».

Διαγωνισμός αναφορικά με τις πρωτοποριακές δράσεις υποστήριξης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που  έθεσε σε εφαρμογή κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων την περίοδο της πανδημίας.

Στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Λαγκαδά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ιωάννη Ταχματζίδη για την εθελοντική αιμοδοσία:

“Μήνυμα Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Ένας 38χρονος συνελήφθη και δύο άτομα προσήχθησαν στη Θεσσαλονίκη, μετά από επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικοί στην πλατεία Ναυαρίνου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Περιπολιών, που περπατούσαν στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, διαπίστωσαν ότι κάποιος εισήλθε στον παρακείμενο αρχαιολογικό χώρο και έκανε την ανάγκη του, με αποτέλεσμα να του κάνουν παρατήρηση.

Απόλυτη κυριαρχία των ελληνικών «φτερών» – Πολύ κοντά στην απόκτηση των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F35 είναι η Ελλάδα

Ο νόμος που προωθείται στην Αμερική για το θέμα της απόκτησης των μαχητικών, υποστηρίζεται σθεναρά από μια μερίδα ισχυρών Αμερικανών πολιτικών, όπως ο Μενέντες, οι οποίοι έχουν πάρει σαφή θέση απέναντι στην προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας.

Κάθετα αντίθετα δηλώνουν τα μέλη του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς στο ενδεχόμενο η τροποποίηση του νόμου που αφορά την επιβολή clawback ιατροτεχνολογικών προϊόντων να αφορά και τα φαρμακεία.

Σε επιστολή του προς τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της χώρας ο Σύλλογος του Κιλκίς, δια του προέδρου Κώστα Κατσιανού, αναφέρει:

ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή με Θέμα: Συγκοινωνιακή σύνδεση Μικρόκαμπος - Θεσσαλονίκη κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Φραγγίδης, στην οποία αναφέρει: