espa pkm

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2026, 12:18:22 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο δήμος Παιονίας κατέθεσε 8 προτάσεις στο πρόγραμμα "Αν. Τρίτσης" συνολικού προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ. Οι προτάσεις της δημοτικής αρχής του Κώστα Σιωνίδη για ένταξη και χρηματοδότηση είναι:

Το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο νομό και ειδικότερα στο Δήμο Κιλκίς, εξ ου και ο τίτλος του «Εμβληματικά έργα ύδρευσης ΔΕΥΑ Κιλκίς» προκήρυξε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς μετά την ένταξη και την χρηματοδότησή του μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του Υπ. Εσωτερικών.

Οι βρετανικές υγειονομικές υπηρεσίες δεν κατέγραψαν σήμερα κανέναν επιπλέον θάνατο από τον νέο κορονοϊό, σε διάστημα 24 ωρών.

Οι απολογισμοί, στην αρχή της εβδομάδας, είναι συνήθως χαμηλότεροι, μετά το Σαββατοκύριακο λόγω των καθυστερήσεων στην καταγραφή των κρουσμάτων (η χθεσινή ημέρα ήταν αργία στη χώρα).

H EE καλεί τη Ρωσία να απελευθερώσει άμεσα και χωρίς όρους τον Αντρέι Πιβοβάροφ, πρώην εκτελεστικό διευθυντή της αντιπολιτευόμενης οργάνωσης «Ανοιχτή Ρωσία» (Open Russia).

«Στις 31 Μαΐου, ο Αντρέι Πιβοβάροφ, πρώην εκτελεστικός διευθυντής της «Ανοιχτής Ρωσίας», απομακρύνθηκε από αεροπλάνο στην Αγία Πετρούπολη και τέθηκε υπό κράτηση για φερόμενες παραβιάσεις του νόμου για τις λεγόμενες «ανεπιθύμητες οργανώσεις»», αναφέρει ανακοίνωση του Εκπροσώπου της Κομισιόν, Υπεύθυνου για θέματα Εξωτερικών Υποθέσεων, Πήτερ Στάνο

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία οι θάνατοι από κορονοϊό είναι 93 και τα κρούσματα 2.493. 

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 221.818 διαγνωστικά τεστ, το 1,1% από τα οποία προέκυψε θετικό. Χθες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 2,1%.

Στην Θεσσαλονίκη έρχεται αύριο ο Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του την Πέμπτη σε συνέντευξη τύπου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του για τη σεζόν 2021-22 υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, δύο ανήλικοι, 16 και 17 ετών αφέθηκαν ελεύθεροι – Είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενοι για σωρεία διαρρήξεων σπιτιών σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας – Στην απολογία τους φέρεται να αποδέχθηκαν τις πράξεις τους, λέγοντας ότι «είχαν γλυκαθεί».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-6-2021)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-6-2021)

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωναϊού πραγματοποιήθηκαν και σήμερα από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς σε δυο ακόμη οικισμούς.

Σε Σταυροχώρι και Καστανιές έγιναν 16 και 11 αντιστοίχως έλεγχοι (rapid test) και δεν βρέθηκε κανένα θετικό κρούσμα.