espa pkm

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2026, 2:20:43 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο 24χρονοι άνδρες, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι άνδρες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά διαδικτυακή συνάντηση με αντικείμενο τον σύγχρονο πολιτισμό «για τη Θεσσαλονίκη όπως τη θέλουμε» – Η συνάντηση ήταν πρωτοβουλία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργου Στεργίου, σε συνεργασία με τη διοικούσα επιτροπή του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Στην αποκάλυψη ότι οι 6.500 από τους 8.000 μετανάστες που είχαν εισέλθει πρόσφατα από τη Βόρεια Αφρική στην ισπανική Θέουτα, έχουν σταλεί πίσω στο Μαρόκο, προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας της Ιβηρικής, Φερνάντο Γκράντε – Μαρλάσκα.

Tρεις θα είναι οι τύποι του ψηφιακού πράσινου πιστοποιητικού, ανέφερε σήμερα ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ντιντιέ Ρέιντερς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ουσιαστικά, όπως δήλωσε ο κ. Ρέιντερς, ο κάθε πολίτης θα μπορεί να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό για αρνητικό τεστ ή πιστοποιητικό στο οποίο αναγράφεται ότι έχει αναρρώσει από τον κορονοϊό.

Η Καγκελάριος ‘Αγκελα Μέρκελ χαιρέτισε σήμερα μέσω του εκπροσώπου της ως «καλή είδηση» την απόφαση για κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή, ενώ η κυβέρνηση τάχθηκε και πάλι υπέρ της λύσης των δύο κρατών.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, από Δευτέρα 24 Μαΐου, οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν μετά από τα παράπονα των πολιτών και την αυτοψία που διενήργησαν τα αρμόδια όργανα του κεντρικού δήμου

Ο αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» παραδέχτηκε πως τις δύο πρώτες εβδομάδες επανέναρξης της εστίασης με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού υπήρξαν «αρκετές υπερβολές» και προανήγγειλε, πέρα από τα πρόστιμα για όσους παραβατούν, ακόμη καιαφαίρεση της άδειας ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων.

Σε επαναλειτουργία τίθεται από 1η Ιουνίου το Κέντρο Προληπτικού Ελέγχου του Θεαγενείου.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, ο αριθμός των προσερχομένων πολιτών σε ημερήσια βάση θα είναι 15 άτομα, ενώ θα τηρούνται πιστά όλα τα μέτρα πρόληψης κατά του SARS-CoV-2.

Ηλεκτρονικές πινακίδες σήμανσης ορίων ταχύτητας και STOP με λαμπτήρες Led υπερυψηλής φωτεινότητας πρόκειται να τοποθετηθούν στο οδικό δίκτυο του Νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου που διέρχονται από κατοικημένες περιοχές.

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συγχαίρει  τους αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Παιονίας για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης καλλιέργειας άνω των 1400 δενδρυλλίων κάνναβης εντός των διοικητικών ορίων του δήμου.

Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) έχουν προγραμματιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα σε περιφερειακούς οικισμούς του Δήμου Κιλκίς. 

Υγειονομικό συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται: