espa pkm

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2026, 10:28:59 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 19:56

Μια κερδοφορία με ερωτηματικά

Του Χρήστου Σπίγκου.

Στην πολιτική συνηθίζεται να αναγιγνώσκεται το ίδιο γεγονός με διαφορετικούς τρόπους.
Πρόσφατα ανακοινώθηκε κερδοφορία της ΔΕΗ για το 2020, κάτι που με πρώτη ανάγνωση πιστώνεται στη σημερινή διοίκηση και στη ΝΔ που κυβερνά.
Μια δεύτερη ανάγνωση, ερειδόμενη σε ενδελεχέστερη μελέτη των δεδομένων, καταδεικνύει τα εξωγενή αίτια στα οποία οφείλεται η κερδοφορία.

Αδελφοί μου, «εμείς καταδικάσαμε το Θεό σε θάνατο, κι Αυτός μας καταδίκασε να αναστηθούμε» (άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς)! Είναι το “κλειδί” ερμηνείας της γενναιότητας, της αρετής, της δικαιοσύνης όλων των αγίων και δικαίων…

Ολοκληρώνονται σήμερα, οι εργασίες διαγράμμισης που εκτελεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στον παραλίμνιο δρόμο Δοϊράνης – Μουριές, στην επαρχιακή οδό 13 (Μικρόβρυση – Μουριές) και στην επαρχιακή οδό 10 (Μουριές – Σ.Σ. Μουριών – Αγία Παραασκευή).

Γράφουν: Νίκος Θεοδωρίδης, Υπεύθυνος Θεματικής Αγροτικών Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π. Σ. Κιλκίς, Σοφία Ψαρρά Υπεύθυνη Θεματικής Εργασιακών Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π. Σ. Κιλκίς.

Η έναρξη της πανδημίας την περσινή χρονιά έφερε ως συνέπεια τη μειωμένη ζήτηση του κρέατος και ταυτόχρονα με το παρατεταμένο κλείσιμο της εστίασης έγινε ακόμη πιο δύσκολη η διάθεση των ζώων των κτηνοτρόφων.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-4-2021)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-4-2021)

Ένα πολύχρωμο καλάθι με πασχαλινά καλούδια παρέλαβαν σήμερα μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς από τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και την Πρόεδρο της ΚΔΕΚ Χρυσή Σοφού για τις γιορτές του Πάσχα.

Παρόλες τις απορίες που υπάρχουν για την πανδημία, ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση της πέραν των μέτρων προστασίας για μας, τους συγγενείς και τους συνανθρώπους μας, είναι βεβαίως ο εμβολιασμός.

Στον Σύλλογο μας είναι μέλη γιατροί και μεγάλος αριθμός νοσηλευτικού προσωπικού. Κανένα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή.

 
 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.313, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας και 24 στο ν. Κιλκίς. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 337.723 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες.

Νάρκη στα θεμέλια του θεσμού των λαϊκών αγορών, την πιο ουσιαστική απευθείας σχέση μεταξύ παραγωγών αγροτικών προϊόντων και καταναλωτών, που στηρίζουν τα νοικοκυριά παρέχοντας ποικιλία φρέσκων, ποιοτικών και φθηνών προϊόντων διατροφής, επιχειρούν να βάλουν οι προωθούμενες παρεμβάσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με ένα σχέδιο νόμου που εδώ και εβδομάδες... πηγαινοέρχεται εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων των φορέων παραγωγών και πωλητών και όχι μόνο.