espa pkm

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2026, 12:48:01 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων αύξησε η πανδημία του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μια ολόκληρη γενιά για να επιτευχθεί ο στόχος της ισοτιμίας σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας από αύριο Πέμπτη (1/4) τύπου FFP2 στις πλατείες της Βιέννης, σαν ένα ακόμα μέτρο εκτός από την παράταση του αυστηρού Lockdown.

Πρόκειται για τις Πλατείες Αγίου Στεφάνου (Stephansplatz), Σουηδίας (Schwedenplatz), Καρόλου (Karlsplatz) με το παρακείμενο Πάρκο Ρέσελ (Resselpark), την Πλατεία Μαρίας-Θηρεσίας (Maria-Theresien-Platz) ανάμεσα στα ξακουστά Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, όπως επίσης τις όχθες στο τμήμα του Καναλιού του Δούναβη που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Πάνω από 3.500 είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 3.616 νέες μολύνσεις, ενώ 76 συνάνθρωποι μας έχουν χάσει την ζωή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Αποκλειστική συνέντευξη στο PAOKnews.gr παραχώρησε η παίκτρια μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Αθηνά Λέξα.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ μίλησε για την δύσκολη περίοδο που διανύει ο αθλητισμός λόγω του κορονοϊού, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

 Θυμίζει Δεκέμβριο από πλευράς κρουσμάτων η πανδημία στο ν. Κιλκίς. Ωστόσο οι ασθενείς είναι σαφώς λιγότεροι και με ήπια συμπτώματα. Μέσα στο Μάρτιο διακομίστηκαν 22 στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην κλινική που άνοιξε στο Κιλκίς νοσηλεύονται ήδη τέσσερις ασθενείς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-4-2021)

Παρουσίαση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Κιλτίδη:

Το Γ.Ν. – Κ.Υ. Γουμένισσας επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μήττας Χρήστος. Ο κ. Μήττας ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων και Υπεύθυνο των Εμβολιαστικών Κέντρων, Παθολόγο  κ. Σάτσογλου Αιμίλιο για την πορεία των εμβολιασμών αλλά και για την υγειονομική κατάσταση της περιοχής σε επίπεδο κρουσμάτων.

Ανοίγει από Δευτέρα το λιανεμπόριο με αυστηρά μέτρα και ραντεβού - Με SMS στο 13032 θα πηγαίνουμε στα μαγαζιά - Εξαιρούνται τα εμπορικά κέντρα - Ελεύθερες μόνο τα Σαββατοκύριακα οι διαδημοτικές μετακινήσεις εντός νομού - Από την επόμενη εβδομάδα διαθέσιμα τα self test - Την επόμενη εβδομάδα η αξιολόγηση για τα σχολεία - Το Θριάσιο γίνεται αποκλειστικά Covid νοσοκομείο.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (31-3-2016)