espa pkm

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2026, 3:11:08 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Έκκληση για το σταματημό των εχθροπραξιών και των πολέμων απηύθυνε από το Ιράκ ο πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος πραγματοποιεί μία ιστορική επίσκεψη στη… χιλιοταλαιπωρημένη ασιατική χώρα.

«Ας σιγήσουν τα όπλα!», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ποντίφικας, σε ένα κράτος χτυπημένο από τους πολέμους και τώρα από την πανδημία.

Οι υγειονομικές αρχές του Καναδά ανακοίνωσαν σήμερα ότι έδωσαν το πράσινο φως για τη χρήση του εμβολίου της αμερικανικής φαρμακοβιομηχανίας Johnson & Johnson  για την Covid-19.
Πρόκειται για το τέταρτο εμβόλιο που εγκρίνεται στον Καναδά.

Τα νέα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο σχήμα διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε σήμερα ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά τη διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο κ. Ζέρβας έκανε γνωστό ότι για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα προταθεί ο Πέτρος Λεκάκης.

Με νέα επίπλωση προικοδοτήθηκαν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς και η αλλαγή στους εσωτερικούς τους χώρους είναι πράγματι εντυπωσιακή!

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 13:16

Λέστερ: Θέλει τον Οντσόνε Εντουάρ

Έναν ακόμη επιθετικό στη Λέστερ θέλει ο Μπρένταν Ρότζερς, για να μην έχει όλο το βάρος της γραμμής κρούσης ο Τζέιμι Βάρντι.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Daily Mail», ο τεχνικός των «αλεπούδων» έχει ξεχωρίσει τον 23χρονο Γάλλο επιθετικό της Σέλτικ, Οντσόνε Εντουάρ, που κοστίζει «μόλις» 20 εκατ.

Με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη συναντήθηκε, σήμερα το πρωί, στη Λευκωσία, ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ.

Προηγήθηκε συνάντηση του Ζ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων οδηγοί φορτηγών μετά από κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Διεθνών Μεταφορών.

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου, μέσα στο κλίμα του έμπονου αισθητού αποχωρισμού από τον εκδημήσαντα προς Κύριον μακαριστό Ποιμενάρχη της Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κυρό Εμμανουήλ, μετά την κηδεία του σκηνώματός του, εκφράζει δημόσια ευλαβώς σεβαστικές ευχαριστίες προς την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπως και προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος για την μέριμνα της σεπτής εκπροσωπήσεώς τους.

Η κατάσταση με την COVID-19 στη Γαλλία θα μπορούσε να βελτιωθεί τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες καθώς εμβολιάζονται περισσότεροι πολίτες, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια σταδιακή επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν.

Δεν έμεινε με… δεμένα τα χέρια ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Ορμπάν, μετά την αποχώρηση του κόμματός του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΕΛΚ, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει διεργασίες με ιταλικά και πολωνικά κόμματα για τη συγκρότηση νέας Κ.