espa pkm

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026, 11:15:53 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με πειστική εμφάνιση και προσφέροντας ωραίο θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΑΣΚ κέρδισε εύκολα τον Φέρωνα Βέροιας με 34-21 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών της α1 κατηγορίας.

Ο ανάδοχος θα ανακηρυχθεί μέχρι τέλος του έτους και ο Υπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Λιβάνιος εκφράζει την εκτίμηση ότι το έργο της αναβάθμισης των συνοριακών σταθμών, εν προκειμένω των Ευζώνων,  προχωρεί με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Σημαντικές οργανωτικές θέσεις στην κεντρική δομή του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβαν δυο στελέχη του κόμματος από το νομό Κιλκίς, η Σοφία Ψαρρά και ο Χρήστος Σπίγκος.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2025 επικυρώθηκαν οι προτάσεις της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος για τη νέα οργανωτική δομή του.

Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε σήμερα την απέλαση στην Τουρκία 137 φιλοπαλαιστινίων ακτιβιστών του στολίσκου για τη Γάζα, μετά την αναχαίτιση του στολίσκου την Τετάρτη.

Το λαϊκιστικό κόμμα ANO του τσέχου δισεκατομμυριούχου και πρώην πρωθυπουργού Αντρέι Μπάμπις θα κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές, αλλά δεν θα έχει απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, σύμφωνα με τις προβολές των πρακτορείων Stem και Stem/Mark για το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Prima News.

Η αστυνομία του Λονδίνου συνέλαβε σήμερα δεκάδες υποστηρικτές μιας απαγορευμένης φιλοπαλαιστινιακής οργάνωσης, οι οποίοι διαδήλωσαν παρά τα αιτήματα να ματαιώσουν τη διαμαρτυρία τους μετά τη θανάσιμη επίθεση σε συναγωγή στο Μάντσεστερ.

Μία πήλινη οινοχόη των Βυζαντινών Χρόνων αλλά και ποσότητες κάνναβης εντοπίστηκαν στο σπίτι 70χρονου στη Χαλκιδική. Προηγήθηκε έρευνα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με φερόμενη εμπλοκή του ηλικιωμένου.

Ο Sean Diddy Combs καταδικάστηκε σε 50 μήνες φυλάκισης για κακοποιητικές συμπεριφορές προς πρώην συντρόφους. Ο μεγιστάνας της χιπ-χοπ Sean Diddy Combs καταδικάστηκε την Παρασκευή σε ποινή φυλάκισης 50 μηνών, για αδικήματα που σχετίζονται με πορνεία και αφορούν τις δύο πρώην συντρόφους του.

Κορυφαία εκλογική μάχη χαρακτήρισε τις επικείμενες εκλογές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας νωρίτερα στο 14ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι «Παίζουν τα ρέστα τους για να αποτύχει όχι αυτή η κυβέρνηση, να αποτύχει η χώρα.

Η παλαιστινιακή οργάνωση Ισλαμικός Τζιχάντ, σκληροπυρηνικός σύμμαχος της Χαμάς που κρατεί επίσης ομήρους, υποστήριξε σήμερα την απάντηση της τελευταίας στο αμερικανικό σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα – μια κίνηση που θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωση των Ισραηλινών που εξακολουθούν να κρατούνται από τις δύο αυτές οργανώσεις.