espa pkm

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026, 2:47:45 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Επίθεση προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα της φερόμενης δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Άρης Μάριου Σιαμπάνη πριν από το ντέρμπι των δύο ομάδων την περασμένη Κυριακή (13/12) έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωσή της, τονίζοντας πως «οι καταγγελίες έχουν ονόματα και διευθύνσεις, τόπους και ώρες και πλέον όλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης».

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 21:35

«Προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν»

Ακόμη ένα επεισόδιο στο σήριαλ που εξελίσσεται από το βράδυ της Κυριακής (13/12), έπειτα από τις καταγγελίες του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, πως υπήρξε προσπάθεια δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ήρθε να προστεθεί με την επιστολή που απέστειλε στη Super League και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο 21χρονος τερματοφύλακας του Άρη.

Το πνεύμα και τα δώρα των Χριστουγέννων έχουν διαχρονικά καθιερώσει τον εορτασμό της γέννησης του Χριστού ως την αγαπημένη γιορτή των παιδιών. Φέτος, με τον επιβεβλημένο, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, περιορισμό των μετακινήσεων και των συναναστροφών, η δημοτική Αρχή της Αλεξανδρούπολης, υλοποιεί δράσεις που θα επιτρέψουν την επικοινωνία των μικρών δημοτών των οικισμών του, με τον ‘Αγιο Βασίλη και την είσοδο του χριστουγεννιάτικου πνεύματος σε κάθε σπίτι, χωρίς την αποστολή SMS.

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 22:17

Εμπιστοσύνη στο eidisis.gr

Την εμπιστοσύνη τους και στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού μας -eidisis.gr- για την ενημέρωσή τους δείχνουν κιλκισιώτες και μη, όπως αποδεικνύεται και από τα στατιστικά στοιχεία.

Του Παναγιώτη Αμοιρίδη.

Στην άλλη άκρη της γραμμή είναι φίλος, παλιά δουλεύαμε μαζί σε ένα από τα αρκετά παλιότερα εργοστάσια του Κιλκίς. Αλληλοπειραζόμαστε ότι εμείς, μαζί το κλείσαμε.

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ο Δήμος Κιλκίς την υποδέχεται όπως της αξίζει! Με χάρη και λάμψη γιορτινή στο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ηλεκτρονική αθλητική ημερίδα το απόγευμα της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου 2020 (ώρα έναρξης:17:00) με θέμα: «Covid-19 και Παραολυμπιακός Αθλητισμός» με διοργανωτή την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή με τη συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών).

Ανακοινώθηκε ο κατάλογος των 3.408 αθλητικών σωματείων που εισπράττουν 9.672.000 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση-αποζημίωση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου οι καταβολές της α’ φάσης, από 2.500 ευρώ σε κάθε σωματείο και έως 16.500 ευρώ για εκείνα που καλλιεργούν παραπάνω από ένα αθλήματα.

Προσαρμοζόμενος στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα στον τόπο μας, ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, διοργάνωσε διαδικτυακή ομιλία και επίδειξη ασκήσεων που αφορούσαν "Προπόνηση φυσικής κατάστασης στο σπίτι, με στόχο την ομαλή επανένταξη στο γήπεδο’’.

Συστημικές ανεπάρκειες στη φροντίδα των ηλικιωμένων στη Σουηδία σε συνδυασμό με τα ανεπαρκή μέτρα από την κυβέρνηση και των υπηρεσιών συνέβαλαν στον υψηλό αριθμό θανάτων από την Covid-19 σε γηροκομεία της χώρας, σύμφωνα με μια προκαταρκτική έκθεση που δημοσίευσε σήμερα μια επίσημη επιτροπή.