Υπό τον τίτλο «Πώς ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης οδηγεί την Ελλάδα εν μέσω κρίσεων», η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt φιλοξενεί ανταπόκριση στην οποία περιγράφονται αφενός τα διάφορα μέτωπα που αντιμετωπίζει αυτή την εποχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την πανδημία του κορονοϊού, την ένταση με την Τουρκία, το προσφυγικό, στα οποία ήρθε να προστεθεί και ο σεισμός στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και αφετέρου η στήριξη που εξακολουθεί να απολαμβάνει από τους πολίτες.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-11-2020)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-11-2020)
Στα 1.152 τα νέα κρούσματα - 19 στο νομό Κιλκίς
Επτά θάνατοι το τελευταίο 24ωρο - 362 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική και 262 στη Θεσσαλονίκη - 96 κρούσματα συνδέονται με συρροές και 33 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας- Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή.
Τα νέα εξειδικευμένα μέτρα κατά του Covid -19 στο δήμο Κιλκίς
Η υπαγωγή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στη ζώνη αυξημένου κινδύνου (Επίπεδο Β – κόκκινο) επιβάλλει την υλοποίηση εξειδικευμένων μέτρων πρόληψης και προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του Covid – 19.
Ο κορονοϊός «χτύπησε» το κουδούνι σε δέκα σχολεία στο ν. Κιλκίς
Διευρύνεται ο κατάλογος των σχολείων στο νομό Κιλκίς που έχουν «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό με πέντε σχολεία στην Πρωτοβάθμια και πέντε στη Δευτεροβάθμια να βρίσκονται σε μερική ή ολική καραντίνα.
Απολύμανση ξανά στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ύστερα από τρία κρούσματα
Εν αρχή, την περασμένη Παρασκευή δηλαδή, ήσαν δυο τα κρούσματα θετικών στον κορονοϊό υπαλλήλων, υπηρεσιών στεγαζομένων στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Κορονοϊός: Τριήμερο λουκέτο σε κατάστημα του Κιλκίς
Λουκέτα σε ακόμη τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση των πρωτοκόλλων αποτροπής διασποράς του κορωνοϊού έβαλαν αστυνομικοί την Κυριακή στην Κεντρική Μακεδονία.
Το Πρωτοδικείο Κιλκίς απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των καθαριστριών του Νοσοκομείου
Το Πρωτοδικείο Κιλκίς απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων καθαριστριών του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά απόφασης της διοίκησης του ιδρύματος να προχωρήσει σε διαγωνισμό ανάδειξης αναδόχου εργολάβου καθαριότητας.
Handelsblatt: Η Ελλάδα έθεσε γρήγορα υπό έλεγχο την εξέλιξη των κρουσμάτων. Για αυτό ο Μητσοτάκης κέρδισε μεγάλη αναγνώριση
ΔΝΤ: Το Παρίσι θα πρέπει τώρα να ετοιμάσει ένα σχέδια ανάκαμψης για τα δημόσια οικονομικά της χώρας
Η Γαλλία χρειάζεται να εκπονήσει σχέδια τώρα για το πώς θα αποκαταστήσει τα δημόσια οικονομικά της μόλις σταθεροποιηθεί η οικονομική ανάκαμψη μετά την κρίση, ανέφερε σήμερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).
Αποδίδω μεγάλη σημασία στις επιστημονικές συμβουλές, δήλωσε η Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ
«Και μόνο από την εκπαίδευσή μου ως φυσικού, αποδίδω μεγάλη σημασία στις επιστημονικές συμβουλές και τις χρησιμοποιώ και η ίδια», δήλωσε η Καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πόσο σημαντικό θεωρεί η ίδια να ακούγεται «η φωνή της επιστήμης» στον Λευκό Οίκο.