Το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών αναμένεται να κριθεί σε 10 πολιτείες των ΗΠΑ, τις λεγόμενες αμφίρροπες, λόγω της ταλάντευσής τους ανάμεσα στις δύο πλευρές στις εθνικές εκλογές, στις οποίες αναμένεται ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Δημοκρατικός αντίπαλός του Τζο Μπάιντεν θα εντείνουν τις περιοδείες τους έως τις 3 Νοεμβρίου για να εξασφαλίσουν τις 270 ψήφους του Σώματος των Εκλεκτόρων που απαιτούνται για να εκλεγούν.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Περιοδεία της Ελληνικής Λύσης στο Νομό Κιλκίς
Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ αποτελούμενο από τον Βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη, τον Περιφερειάρχη Βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Καρακατσάνη Δημήτριο, τον Τομεάρχη Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Γιώργο Στεφανίδη, τον Τομεάρχη Πολιτισμού Κομνηνό Γεώργιο, τον πολιτευτή του κόμματος στο Ν. Κιλκίς Κωνσταντίνο Γεωργιάδη και το στέλεχος του κόμματος Γιώργο Παπαδημητρίου περιόδευσε στο Νομό Κιλκίς.
Η διαφαινόμενη χρεοκοπία της 3ης Χιλιετίας
Φλαμίνγκο στην Πικρολίμνη του ν. Κιλκίς, στη σειρά και επί δύο!
Φλαμίνγκο στην Πικρολίμνη του ν. Κιλκίς, στη σειρά και επί δύο, βοηθούντος του αντικατοπτρισμού, στα λιγοστά νερά της λίμνης!
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας: 3 χρόνια λειτουργίας – 1135 ωφελούμενοι
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας που τιμάται κάθε χρόνο στις 17 Οκτωβρίου, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας παρουσιάσει έναν σύντομο απολογισμό των υπηρεσιών και των δράσεων για τα 3 έτη λειτουργίας του.
Στα 438 τα νέα κρούσματα, το ένα στο νομό Κιλκίς
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 438 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 62 συνδέονται με γνωστές συρροές.
Οι δέκα πιο σημαντικές πολιτείες για τις προεδρικές εκλογές
Πορτογαλία-Covid-19: Άνω των 100.000 τα κρούσματα κορονοϊού
Τα 100.000 ξεπέρασαν σήμερα τα κρούσματα νέου κορονοϊού στην Πορτογαλία, με σχεδόν 2.000 νέες μολύνσεις τις τελευταίες 24 ώρες, ημέρες αφότου επιβλήθηκαν νέα αυστηρότερα μέτρα για την αναχαίτιση της επιδημίας.
«Η κόπωση όλων είναι νόμιμη, όμως δεν μπορεί να νομιμοποιήσει την αποτυχία», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Αντόνιο Σάλες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Περισσότεροι από 1.000 μαχητές από τη Συρία εστάλησαν την Παρασκευή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ
Περισσότεροι από 1.000 μαχητές από τη Συρία εστάλησαν την Παρασκευή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti επικαλούμενο δική του πηγή, η οποία προσέθεσε ότι «ετοιμάζεται και η αποστολή άλλης μιας ομάδας τις επόμενες μέρες».
ΤΑΙΠΕΔ: Τρεις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για τη «Νότια Καβάλα»
Τρία επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παραχώρηση της χρήσης, ανάπτυξης και εκμετάλλευσης του υπόγειου φυσικού χώρου που προκύπτει από το σχεδόν εξαντληθέν κοίτασμα φυσικού αερίου «Νότια Καβάλα», με σκοπό τη μετατροπή του σε χώρο αποθήκευσης φυσικού αερίου.
Αναβολή στη δίκη για την επίθεση εναντίον του Γ. Μπουτάρη
Αναβλήθηκε εκ νέου η δίκη για την επίθεση εναντίον του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, τον Μάιο του 2018, στην πλατεία Λευκού Πύργου.