Στο επίπεδο συναγερμού κατηγορίας 4 (Αυξημένου Κινδύνου) τέθηκε από σήμερα στις 6 το πρωί η ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και σε συνέχεια της σχετικής χθεσινής ομόφωνης εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης τίθεται από σήμερα, 16-10-2020 ώρα 06.00 και για 14 ημέρες, έως και 29-10-2020, στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, σύμφωνα με τον Χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης (https://covid19.gov.gr/).
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σε τοπικό lockdown από σήμερα έως τις 29 Οκτωβρίου, η Κοζάνη
Νέες εγγραφές στους Αργοναύτες Κιλκίς
Οι εγγραφές στα τμήματα της Ένωσης για την καινούρια χρονιά 2020-21 ξεκινούν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Στην στέγη του Συλλόγου λειτουργούν:
Συμφωνία μετά το Brexit: Μπαρνιέ: Η ΕΕ ανοιχτή σε μια λογική προσπάθεια για την αλιεία. Φροστ: Απογοητευμένος με την αντίδραση της ΕΕ
H Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να κάνει μια “λογική προσπάθεια” στο θέμα της αλιείας, ένα από τα κύρια σημεία εμπλοκής στις διαπραγματεύσεις για τη σχέση της μετά το Brexit με τη Βρετανία, ανακοίνωσε σήμερα ο Ευρωπαίος διαπραγματευτής Μισέλ Μπαρνιέ.
Πομπέο: Η Τουρκία «εντείνει τους κινδύνους» στη σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ προμηθεύοντας όπλα το Αζερμπαϊτζάν
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο δήλωσε σε συνέντευξή του σήμερα ότι η Τουρκία εντείνει τους κινδύνους της σύγκρουσης Ναγκόρνο-Καραμπάχ προμηθεύοντας όπλα στο Αζερμπαϊτζάν, επαναλαμβάνοντας την έκκλησή του για κατάπαυση του πυρός.
Μ. Βέμπερ: Πλήρης στήριξη στην έκκληση του Κυρ. Μητσοτάκη για ευρωπαϊκή συνοχή απέναντι στις ενέργειες της Τουρκίας
Πλήρη στήριξη στην έκκληση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για ευρωπαϊκή συνοχή απέναντι στις ενέργειες της Τουρκίας που αφορούν τα Βαρώσια, το Ορούτς Ρέις και την Ανατολική Μεσόγειο, εξέφρασε σε μήνυμά του στο Twitter o Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Αλλοδαπός έχασε τη ζωή του την ώρα που εργαζόταν σε κήπο
Τραγικό θάνατο βρήκε αλλοδαπός, ηλικίας περίπου 55 ετών, την ώρα που εργαζόταν σε κήπο, στα Πεύκα Θεσσσαλονίκης.
Ο άτυχος άντρας, αλβανικής καταγωγής, κλάδευε δέντρο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τη σκάλα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετέχει ενεργά στα φετινά “Δημήτρια”
Την επιστολή που έστειλε στις 3 Φεβρουαρίου του 1943 η Νεάμα Καζές στον γιο της Μωρίς, από το βιβλίο του Λέοντα Σαλτιέλ “Μη με ξεχάσετε”, διάβασε απόψε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο των φετινών 55ων -ψηφιακών- «Δημητρίων».
Tροχαίο με τραυματία στην Περιφερειακή. Προηγήθηκε καταδίωξη από περιπολικά
Αλλοδαπός οδηγός ΙΧ, που όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία ήταν κλεμμένο, τραυματίστηκε σε τροχαίο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Προηγήθηκε καταδίωξη από περιπολικά.
Λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, στην Περιφερειακή Οδό και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-10-2020)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-10-2020)