espa pkm

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026, 5:24:20 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια των Βρυξελλών, του Χίθροου στο Λονδίνο και του Βερολίνου αντιμετωπίζουν σήμερα προβλήματα εξαιτίας κυβερνοεπίθεσης σε λογισμικό για το τσεκ-ιν επιβατών, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να περιμένουν ώρες για να μπορέσουν να επιβιβασθούν.

Η κυβερνοεπίθεση στο σύστημα διαχείρισης επιβατών στα αεροδρόμια δεν επηρέασε την ασφάλεια των αερομεταφορών, διαβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Ασφάλεια στην Πληροφορική (BSI), χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπεύθυνο της επίθεσης.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις συνέχισαν σήμερα την επίθεσή τους στην Πόλη της Γάζας και στην ευρύτερη λωρίδα της Γάζας, καταστρέφοντας υπόγειες σήραγγες και παγιδεύοντας με εκρηκτικά δομές σε επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε 34 Παλαιστινίους, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της Γάζας.

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2025 15:09

Επιτυχής κατάσβεση πυρκαγιάς στο Σχολάρι

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, περίπου στις 10 το πρωί, στο Σχολάρι σε υπόγειο όπου στεγάζεται επιχείρηση επισκευής πολυεστερικών σκαφών.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ, την επόμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ο γερμανός υπουργός Πολιτισμού επικρίνει τις εκκλήσεις ευρωπαϊκών χωρών για μποϊκοτάζ του επόμενου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, εφόσον συμμετάσχει σ’ αυτόν το Ισραήλ.

Για εισαγωγή περισσότερων των 21 κιλών ηρωίνης και παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, συνελήφθη αλλοδαπός σε δασική, ορεινή περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης.

Εφοριακός συνελήφθη στην Κατερίνη από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, με την κατηγορία της δωροληψίας, της ψευδούς βεβαίωσης – νόθευσης και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Εξιχνιάστηκε επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο που συνέβη τον Αύγουστο σε βάρος 16χρονου, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος, οπαδοί αθλητικής ομάδας, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της επίθεσης.

Κωνσταντίνος Αργυρός, Εθνική ομάδα μπάσκετ, EuroBasket 2025, επιτυχία. Πριν από λίγες ημέρες, η Εθνική ομάδα μπάσκετ επέστρεψε με το χάλκινο μετάλλιο από το EuroBasket 2025, σημειώνοντας την πρώτη της μεγάλη επιτυχία μετά από 16 χρόνια.