Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ανακαινίστηκε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς από το δήμο
Οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς επέστρεψαν στην εκπαιδευτική κανονικότητα, σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είχαν αφήσει στις αρχές Μαρτίου, γεμάτο φωτεινά χρώματα και με έντονη την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-6-2020)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-6-2020)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-6-2020)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-6-2020)
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (17-6-2015)
Πέντε ύποπτοι για τον κορωνοϊό στην κλινική «Ταξιάρχαι»
Ιωάννα Μάνδρου
Με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που επισύρουν ποινές πολυετών καθείρξεων, καλούνται σε εξηγήσεις πέντε άτομα από την κλινική «Ταξιάρχαι», όπου εντοπίστηκαν κρούσματα της πανδημίας μεταξύ των ασθενών, από τους οποίους, δυστυχώς, δεκατρείς κατέληξαν.
Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του Μανώλη Καλομοίρη (pics)
Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στα Ανώγεια.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, άγνωστοι φαίνεται να βεβήλωσαν τον τάφο του 60χρονου μαντιναδολόγου, που είναι ένα από τα δύο θύματα του διπλού φονικού που σημειώθηκε πριν από περίπου 40 ημέρες στην περιοχή.
Αμερικανός Αναλυτής σε ΣΚΑΪ: Αν η Τουρκία ξεπεράσει τα όρια με Ελλάδα, θα το κάνει πριν τις εκλογές σε ΗΠΑ
Με αποκλειστική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στον Απόστολο Μαγγηριάδη, ο Ίαν Λέσσερ, επικεφαλής του German Marshall Fund στην Ευρώπη, μιας από τις σημαντικότερες δεξαμενές σκέψης της διεθνούς πολιτικής, εκτιμά πως αν η Τουρκία επιλέξει να φτάσει στα άκρα την κατάσταση με την Ελλάδα, θα το κάνει μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές, δηλαδή μέχρι τον προσεχή Νοέμβριο, εκμεταλλευόμενη την αμφιλεγόμενη στάση του Τραμπ.
Κορωνοϊός: 233 οι θάνατοι του 24ωρου στο Ηνωμένο Βασίλειο
Λονδίνο Θανάσης Γκαβός
Ακόμα 233 θάνατοι από κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο προστέθηκαν στον επίσημο απολογισμό του βρετανικού Υπουργείου Υγείας κατά το 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας.
Συνολικά πλέον οι επιβεβαιωμένοι φορείς του ιού που έχουν καταλήξει είναι 41.969.
Τηλεδιάσκεψη Ερντογάν - Μέρκελ: Συζήτησαν για Λιβύη και ανατολική Μεσόγειο
Για τη Λιβύη και τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο, συνομίλησαν μέσω τηλεδιάσκεψης ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.
«Κατά τη συνάντηση, συζήτησαν περιοφερειακά θέματα, μεταξύ των οποίων συγκεκριμένα η Ανατολική Μεσόγειος και η Λιβύη, καθώς και η μάχη κατά του κορωνοϊού, τα βήματα που πρέεπει να γίνουν για την μετά την πανδημία εποχή και οι διμερείς σχέσεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
«Πλήρης στήριξη» από Ισραήλ σε Ελλάδα για θαλάσσιες ζώνες -υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ
Με ενα ασφή μύνυμα καταδικής των τουρκικών προκλήσεων σε ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο, το Ισραήλ εκφράζει την πλήρη στήριξή του προς την Ελλάδα όσον αφορά τις θαλάσσιες ζώνες αλλά και την αντίθεσή του σε κάθε απόπειρα παραβίασης αυτών των δικαιωμάτων, στην κοινή δήλωση που υπέγραψαν οι δύο χώρες, κατά την ολοκλήρωση των διμερών επαφών.