espa pkm

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2026, 3:31:01 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Βίντεο με οδηγίες για την σταδιακή επαναλειτουργία των οδοντιατρείων εξέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, Αθανάσιος Δεβλιώτης.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

 

Πηγή: skai.gr

Η στρατηγική του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να κατηγορεί την Κίνα για το ξέσπασμα του κορονοϊού ενεργοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην Ουάσιγκτον, ενώ τώρα απλώνεται στις υπόλοιπες ΗΠΑ, σχολιάζει το POLITICO.

Με τηλεργασία συνεχίζει να εργάζεται περίπου το 30% των δημοσίων υπαλλήλων παρά την χαλάρωση των μέτρων, όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Για την ανησυχία για κορωνοϊό στα κέντρα μετανάστευσης στις προσφυγικές δομές, μίλησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα.

«Πήραμε μέτρα από την πρώτη μέρα.

Γράφει η Σοφία Ψαρρά, Μέλος Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς.

Θα φάνταζε για κακόγουστη φάρσα το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο του Υπ. Περιβάλλοντος και ενέργειας, αν σε κάποιον ήταν άγνωστο το παρελθόν του κ.Χατζηδάκη.

Το «ρομπότ των δασών», ένας ρομποτικός σκύλος-φύλακας που με τους αισθητήρες του εντοπίζει κάθε ύποπτη κίνηση ή θόρυβο, ένας τρισδιάστατος  εκτυπωτής που κατασκευάστηκε με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, ένα αυτόνομο όχημα, αλλά και ένας εκτυπωτής Braille για όσους έχουν προβλήματα όρασης, είναι μερικές μόνο από τις 100 εργασίες που θα παρουσιαστούν από τις 12 έως και τις 15 Μαΐου, στο πλαίσιο του 12ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά με τηλεδιάσκεψη.

Τις πόρτες τους ανοίγουν ξανά στους πιστούς μετά από πολλές εβδομάδες οι ναοί για ατομική λατρεία, ενώ από την Κυριακή 17 Μαΐου οι πιστοί θα μπορούν να συμμετέχουν και στη Θεία Λειτουργία και στις υπόλοιπες ακολουθίες.

Πάρα πολύ ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας στα Ανώγεια και στο σημείο όπου έγινε το διπλό φονικό που στοίχισε τη ζωή στον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε το πρωί της στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της Δημοτικής Πινακοθήκης Παλαιού Φαλήρου. Άμεσα μετέβησαν στο σημείο στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, καθώς και στελέχη της ΕΛΑΣ και του ΕΚΑΒ.

Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Olympus, προσέκρουσε ελαφρά στο λιμάνι της Θήρας κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 17 επιβάτες, 7 οχήματα, 9 φορτηγά και 56 μέλη πληρώματος, είχε αναχωρήσει από το Ρέθυμνο με προορισμό Θήρα, Μήλο και Πειραιά.