Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αντιπλημμυρική θωράκιση με δεκατέσσερα έργα
Με δεκατέσσερα έργα ενισχύει φέτος ο Δήμος Κιλκίς την αντιπλημμυρική προστασία οικισμών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Πρόκειται για τεχνικές παρεμβάσεις μικρής κλίμακας που αφορούν σε υποδομές μείωσης της απορροής όμβριων υδάτων σε δρόμους, σε συντηρήσεις γεφυροδιαβάσεων και στην προστασία οικοπέδων από πλημμυρικά φαινόμενα.
Κορονοϊός: "Χαμηλές πτήσεις" των άτακτων στο ν. Κιλκίς
Η τάση πλήρους συμμόρφωσης των Κιλκισιωτών στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας ύστερα από το αρχικό ξέσπασμα των πρώτων δυο ημερών, συνεχίζεται και επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι 75 πωλητές - παραγωγοί στη λαϊκή του Σαββάτου 25-4-2020
Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ο πίνακας των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά Κιλκίς το Σάββατο 25 Απριλίου.
Ο εγκεκριμένος πίνακας των συμμετεχόντων παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών έχει ως εξής:
Ελλάδα: Κανένας νέος θάνατος- Μόλις 7 νέα κρούσματα
Μόλις επτά νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας, ενώ δεν κατεγράφη κανένας νέος θάνατος, σε μία ενθαρρυντική εξέλιξη.
Ο αριθμός των νεκρών από τον Covid19 στην Ελλάδα παραμένει έτσι 121.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-4-2020)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-4-2020)
«Εφυγε» ο απλός, καλός και έντιμος Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης
Ο Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης, γιος του Στυλιανού και της Σοφίας, γεννήθηκε στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς το 1942, πρώτος μεταξύ τριών αδερφών, του Λευτέρη και του Κώστα.
Αποχαιρετισμός στον σ. Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη
Εμείς οι κομμουνιστές της Κιλκίς αποχαιρετούμε τον διαλεκτό και αγαπημένο μας σύντροφο Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, που έφυγε από τη ζωή. Χάσαμε ένα σύντροφο που θα βρίσκεται πάντα μέσα στην καρδιά μας.
Όλες οι αλλαγές σε παιδεία: Η βάση του 10 και οι εξετάσεις . Το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο
Το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που στοχεύει στην αναβάθμιση του σχολείου και περιλαμβάνει ρυθμίσεις και για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, παρουσιάστηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης από την Υπουργό, κα Νίκη Κεραμέως, καθώς και από τους Υφυπουργούς, κ.
Βουλή: Εντός της ημέρας η τροπολογία για μειωμένο ενοίκιο 40% και για τους φοιτητές
Της Ναντίν Χαρδαλιά
Ζήτημα ωρών αποτελεί πλέον η θεσμοθέτηση του μειωμένου κατά 40% ενοικίου και για τους φοιτητές, μετά τους επιχειρηματίες που πλήττονται από τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο, η σχετική τροπολογία θα κατατεθεί στη Βουλή εντός της ημέρας και αναμένεται να ψηφιστεί την προσεχή Παρασκευή.
Ελληνοβρετανικό σχέδιο για παράτυπη μετανάστευση - Παραμένει στο Αιγαίο βρετανικό σκάφος
Κοινό σχέδιο δράσης για τη μετανάστευση, το οποίο θα έχει άμεση ισχύ και στόχο τη μείωση της διέλευσης παράτυπων μεταναστών στην ανατολική Μεσόγειο, υπέγραψαν οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Βρετανίας, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας τους στο θέμα αυτό.