espa pkm

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2026, 2:43:16 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σας καλεί  στα εγκαίνια της έκθεσης ανάγλυφου σε πέτρα του εκπαιδευτικού και συγγραφέα, Θεόδωρου Γιαννακού, με τίτλο «Μνήμες χαραγμένες σε πέτρα», την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8 το βράδυ στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» στην Τέχνη.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-11-2019)

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας τα ονόματα διοικητών νοσοκομείων της χώρας, μεταξύ των οποίων και του νομού Κιλκίς.

Διοικητής στο νοσοκομείο Κιλκίς αναλαμβάνει, όπως είχαμε αποκαλύψει, ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Ανδρίτσος, αυτοδιοικητικός και πολιτευτής της Ν.Δ. στο νομό Πέλλας.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς για την "Κλιματική Αλλαγή και Βιώσιμη Πόλη".

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη CISD Μαργαρίτα Καραβασίλη, αρχιτέκτων μηχανικός, κοινωνική ψυχολόγος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-11-2019)

Το Δ.Σ. οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούμε την κυρία Γαβριηλίδου Δήμητρα για τη δωρεά χρηματικού ποσού που πραγματοποίησε για τον φορέα μας εις μνήμη του συζύγου της Λάζαρου. Το ποσό θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

***

Το Δ.Σ. οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούμε την κυρία Τσιρτσίδου Ραφαηλία για τη δωρεά ποδηλάτου που πραγματοποίησε για τον φορέα μας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας η 4η κατά σειρά συνάντηση – ενημερωτική ημερίδα του Εκπολιτιστικού, Λαογραφικού, Εξωραϊστικού, Ποντιακού Συλλόγου «ο Διογένης ο Σινωπεύς» Γουμένισσας και Περιχώρων με θέμα την δωρεά μυελού των οστών για την καταπολέμηση των ασθενειών του αίματος. Τα μέλη του Συλλόγου, πιστά στο ραντεβού για άλλη μια φορά και συνεχίζοντας τη δράση αυτή που ξεκίνησε τον Μάιο του 2017, ενημέρωσαν τον κόσμο για τη σπουδαιότητα της ένταξης νέων ανθρώπων στον κατάλογο εθελοντών δοτών μυελού των οστών αλλά και για την όλη διαδικασία που ακολουθείται εφόσον βρεθεί ιστοσυμβατότητα με κάποιον ασθενή και κληθεί ο εθελοντής δότης να γίνει πλέον δωρητής μυελού.

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 19:22

Γιατί πάντα εμείς χάνουμε;

Γράφει ο Γιάννης Αλίρης.

 

Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, με τις ανακατατάξεις στα Βαλκάνια και την αψυχολόγητη συμπεριφορά της Τουρκίας ασχολήθηκαν πολιτικοί, διπλωμάτες, δημοσιογράφοι, στρατιωτικοί Ε.Α., ειδικοί αναλυτές , ιστορικοί.

            Παλαιότερα είχε δημοσιεύσει άρθρα και σχόλια και η ταπεινότητά μου. Θα επανέλθω και τώρα για να καταθέσω κάποιες σκέψεις μου για τη νέα διαμορφωμένη κατάσταση.

Διπλή συνεδρίαση θα έχουμε για το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. Στις 6 το απόγευμα θα συζητηθεί σε ξεχωριστεί συνεδρίαση, όπως προβλέπει ο νόμος, ο προϋπολογισμός του 2020 και αμέσως μετά θα γίνει η τακτική συνεδρίαση με 24 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

«Εδώ και δύο μήνες έχει αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης του ζητήματος με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και πλέον ουσιαστικά μιλάμε για μεταναστευτικό ζήτημα», δήλωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».