espa pkm

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2026, 12:38:16 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το Σάββατο 13-04-19 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού μας σε μία πρώτη επαφή γνωριμίας και συντονισμού της παράταξης στην πορεία προς τις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον επικεφαλής του συνδυασμού, υποψ. Δήμαρχο Δημήτρη Αγαθόπουλο και ακολούθησε συζήτηση που είχε να κάνει κυρίως για το πρόγραμμα του συνδυασμού και οργανωτικά ζητήματα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Παρότι ο Δήμος Κιλκίς πολύ αργά το θυμήθηκε να ασχοληθεί με τον καθαρισμό και την αξιοποίηση της λίμνης Δοϊράνης και παρότι ο εξοπλισμός ήταν αρκετά ελλιπής (άραγε να έγινε για τα μάτια του κόσμου;), ο συνδυασμός "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολιτη" ήταν παρών και θα είναι παρών σε όλες τις πρωτοβουλίες που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, την αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου και την ανάδειξη του Κιλκίς μας.
"Συμμετέχω – Ο δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη"

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της ΚΟΚΟΒΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς συνεχίζει να δυναμώνει στην Κοινότητα Κιλκίς με την παρουσία της Φρόσως Κοκοβίδου, μιας περήφανης δασκάλας από το Κιλκίς που υπηρετεί στα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Και ο Γιώργος Παμποράκης με τον Χρήστο Γκουντενούδη και την "Παιονία Ισχυρή"

Την δυναμική του σταθερή συμμετοχή στη μάχη των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου προσφέρει ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Παμποράκης με τον συνδυασμό «Παιονία Ισχυρή» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκις Δημήτρης Τσαντάκης συνάντησε σε ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν, την προηγούμενη εβδομάδα στη ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς την Πρόεδρο της ΔΙΒΙΠΕΚ κα. Ευαγγελία Μυλωνά και τον Διευθυντή της ΔΙΒΙΠΕΚ κ. Αθανάσιο Δημητριάδη. Πάγια θέση του Δημήτρη Τσαντάκη είναι ότι οι βιομηχανίες αποτελούν έναν πυλώνα ανάπτυξης για όλο το δήμο και οι θέσεις εργασίας πρέπει όχι μόνο να διασφαλιστούν αλλά και να αναπτυχθούν με έναν ευρύτερο άξονα συνεργασίας.

"Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμα μία εκδήλωση της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, ένα όμορφο προεκλογικό γλέντι, με τη συμμετοχή δεκάδων εργαζόμενων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυτοαπασχολούμενων, επαγγελματιών, συνταξιούχων και νεολαίας", αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Βασιλειάδη Μιχαήλ.

Ονομάζομαι Βασιλειάδης Μιχαήλ και κατάγομαι από το Σεβαστό Κιλκίς όπου και η μόνιμη κατοικία μου. Υπήρξα εργαζόμενος του εργοστασίου Ηλιοτέξ και μέλος του Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων. Στη συνέχεια ως αγρότης ήμουν μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κιλκίς. Σήμερα είμαι μέλος της διοίκησης του πολιτιστικού συλλόγου Σεβαστού και ενεργός αγρότης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς