Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Και η Τάνια Παπαδάκη στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με το Δημήτρη Κυριακίδη
Στο δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ προσχωρεί και η Τάνια Παπαδάκη συμμετέχοντας ενεργά στον κοινό μας στόχο να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη. Η Τάνια Παπαδάκη θα είναι υποψήφια στην Κοινότητα Κιλκίς για να προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις της και μια άλλη, πιο δημιουργική οπτική στην γενέτειρα πόλη όπου μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά της.
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Με τον Χρήστο Γκουντενούδη και την Παιονία Ισχυρή και ο Βαγγέλης Καπετάνης
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από το συνδυασμό της εμπειρίας με τη ζωντάνια και τις νέες ιδέες. Η ανανέωση της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου μας με νέους ανθρώπους γεμάτους πάθος και θετική διάθεση να εργαστούν δημιουργικά για το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας, γίνεται πράξη και με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Καπετάνη από την Γουμένισσα.
Συνάντηση Δημήτρη Κυριακίδη με Προϊσταμένη Εφορίας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Συνάντηση Δημήτρη Κυριακίδη με Προϊσταμένη Εφορίας Αρχαιοτήτων Κιλκίς - Ανοίγουμε σε νέες κατευθύνσεις την πολιτιστική – τουριστική πολιτική του Δήμου Κιλκίς.
Ως γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν, με επίστρωση την ιστορία και τις μαρτυρίες της ανθρώπινης παρουσίας του τόπου μας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς συνιστά τον οργανωμένο χώρο της ζώσας μνήμης και ένα καθοριστικό σημείο μόχλευσης για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Κιλκίς.
Και η Βάγια Προδανά με το Δημήτρη Κυριακίδη και το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’
Το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’, όπως μαρτυρά και η ονομασία της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Κυριακίδη, προπορεύεται Μπροστά στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές: σε ιδέες, προτάσεις και σε πρόσωπα που το ήθος, το κύρος, η εργατικότητα η εντιμότητά τους αντανακλώνται στη στάση ζωής τους και κατ’ επέκταση στην τοπική μας κοινωνία.
Με την Παιονία Ισχυρή και τον Χρήστο Γκουντενούδη, η Ελένη Γρομπανοπούλου και ο Ηλίας Κιτσικίδης
Η Ελένη Γρομπανουπούλου με την Παιονία Ισχυρή και τον Χρήστο Γκουντενούδη.
Ο δημοτικός συνδυασμός ‘’Παιονία Ισχυρή’’ υποδέχεται στις τάξεις του την Ελένη Γρομπανοπούλου, μια σεμνή και δυναμική γυναικεία παρουσία που θα επιδιώξει όπως και όλα τα στελέχη του, να δώσουν πραγματικό περιεχόμενο και να κάνουν πράξη τις ευκαιρίες που δικαιούνται οι Πόλεις μας και τα χωριά μας για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή!
Με "Συμμετέχω" και Δημήτρη Αγαθόπουλο ο Κυριάκος Αγαθόπουλος
Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Αγαθόπουλου Κυριάκου.
Ονομάζομαι Αγαθόπουλος Κυριάκος και είμαι μόνιμος κάτοικος Κιλκίς.
Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο του Clamorgan στο Cardif της Ουαλίας.
Σήμερα δραστηριοποιούμαι στον πρωτογενή τομέα ως πτηνοτρόφος με μονάδα παραγωγής που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Κρουσσών.
Για ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προβολή για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέξτε Αξιόπιστους Επαγγελματίες και Μέσα με Κύρος…
Για ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προβολή για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέξτε Αξιόπιστους Επαγγελματίες και Μέσα με Κύρος…
Επιλέξτε το Δημοσιογραφικό Οργανισμό του Κιλκίς, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, για εκτυπώσεις και διαφημιστική προβολή μέσω ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΠΡΩΙΝΗΣ, eidisis.gr και το facebook των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου
“Διογένης ο Σινωπεύς” και η Δημοτική Κοινότητα προβάλλουν τη συναυλία των Χάλκινων στο Μέγαρο
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού, Λαογραφικού, Εξωραϊστικού Ποντιακού Συλλόγου «ο Διογένης ο Σινωπεύς» Γουμένισσας και Περιχώρων αναγνωρίζει τη συμβολή των Χάλκινων (πνευστών και κρουστών) της Γουμένισσας στην ανάδειξη και προβολή του τόπου μας καθώς και το έργο των μουσικών που εδώ και γενιές μεταφέρουν και διασώζουν την τέχνη τους.