Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Πάνο Φλωρίδη
Βεργίδης: Πάνο, θα σε θυμόμαστε
χαμογελαστό, περήφανοι πάντα για σένα
Αποχαιρετούμε σήμερα ένα εξαιρετικό συνεργάτη και φίλο, έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο και ξεχωριστό άνθρωπο.
Ο Παναγιώτης έφυγε από κοντά μας στα 60 του χρόνια προδομένος από τη μεγάλη του καρδιά, που χωρούσε όλο τον κόσμο.
Υπήρξε ένα κατ’ εξοχήν κοινωνικό άτομο με έντονη παρουσία και συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι το τόπου μας.
Συνεχείς επιτυχίες της Ασφάλειας Κιλκίς στην εξάρθρωση παράνομων κυκλωμάτων
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και Δοϊράνης, είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών.
Υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. ο Στέφανος Παραστατίδης
Γράψαμε στις αρχές καλοκαιριού το ρεπορτάζ για τα πιθανά ψηφοδέλτια των κομμάτων, οψέποτε προκηρυχθούν οι εκλογές. Και στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΠΑΣΟΚ) σημειώσαμε ότι υποψήφιος ενδέχεται να είναι και ο Στέφανος Παραστατίδης. Με την υποσημείωση ότι, φυσικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πατέρας του Στέφανου νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Παραστατίδης.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Τι άποψη έχεις για τις πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου σου;
Τι σημαίνει για σένα πολιτισμός;
Τι άποψη έχεις για τις πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου σου; Τι αλλαγές θα πρότεινες;
Τώρα έχεις την ευκαιρία αυτή!
Η CulturePolis ανακοινώνει τη νέα έρευνά για τους πολίτες “Οι Πολίτες για τον Πολιτισμό_CitizenTalks” δίνοντας το λόγο στους πολίτες και ζητάει τη γνώμη σου για την πολιτιστική δραστηριότητα στον Δήμο σου και όχι μόνο.
Καλό ταξίδι πατρίδα!
Και ο Παναγιώτης λοιπόν, ο Πάνος μας, ο αγαπημένος φίλος μας. Ο αγαπητός σε όλους, με την καυστική-χιουμοριστική πένα, κίνησε για το ταξίδι σ’ αυτό το άγνωστο υπέρτατο Άνω. Το πέραν της ζωής και του θανάτου…
Θα περιδιαβαίνει όπως πάντα χαμογελαστός τα στέκια των μερακλήδων ως γνήσιος Θρακιώτης που κουβαλούσε απ’ τα γεννοφάσκια του την Διονυσιακή κληρονομιά. Θα αρθρογραφεί στις σελίδες των άστρων και των ακτίνων του ήλιου σημαδεύοντας, για ότι στραβό θα βλέπει.
Υπουργείο Προστασίας της Κυβερνήσεως
Γράφει ο Τάσος Ναούμης, παιδίατρος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Η Ελλάδα με τους 61000 αστυνομικούς που διαθέτει είναι τρίτη στην Ευρώπη σε αναλογία αστυνομικών, με 478 αστυνομικούς/100.000 κατοίκους και ακολουθεί την Κύπρο (581/100000) και την Κροατία (489/100000). https://jodi.graphics/2017/08/04/3%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82/
Ο εορτασμός της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στην Ταξιαρχία Πολυκάστρου
«Η Παναγία η Μυρτιδιώτισσα κυριωνυμείται και τιμάται κατεξοχήν στα Κύθηρα, όπου και φανερώθηκε σε ένα βοσκό και ανευρέθηκε η ιερή εικόνα Της ανάμεσα στα κλαδιά μιας μυρτιάς, όπου επίμονα παρέμενε και όπου κτίσθηκε ο λαμπρός ναός Της, μεγάλο προσκύνημα. Έγινε ξακουστή από τους Κυθηρίους με τα χρόνια, με τα θαύματα ενός παραλύτου και άλλες θαυμαστές θεραπείες νοσούντων, ώστε να γίνει πασίγνωστη η χάρη Της, τιμώμενη στις 24 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο.
Μόνο η ανθρωπιά νίκησε
Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Βετεράνοι Γουμένισσας, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τους Βετεράνους του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, στις 6:00 μ.μ., στο Γήπεδο Πολυπέτρου Παιονίας. Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου παρέλασαν από το γήπεδο Πολυπέτρου, ενώ η αναμέτρηση με 3 – 5 γκολ, υπέρ των Βετεράνων του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης άφησε ικανοποιημένους τους παρευρισκόμενους στις εξέδρες.