Αμερικανική επιχείρηση κατά ναρκωτρομοκρατίας στη Βενεζουέλα: 11 νεκροί από αεροπορικό πλήγμα. Αμερικανικό αεροπορικό πλήγμα στοχεύει σε ταχύπλοο που είχε αποπλεύσει από τις ακτές της Βενεζουέλας, σκοτώνοντας 11 ναρκωτρομοκράτες, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βενεζουέλα: Η αμερικανική στρατιωτική επιχείρηση σκότωσε 11 ναρκωτρομοκράτες σε επιχείρηση κατά του καρτέλ
Μακρόν: Η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους προχωρά παρά τις προκλήσεις
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προειδοποίησε σήμερα το Ισραήλ πως καμία «επίθεση», «απόπειρα προσάρτησης» εδαφών ή «εκτοπισμός πληθυσμού» δεν πρόκειται να σταματήσει το κίνημα για την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους.
Τραμπ: Δυσφορία για τον Πούτιν, καμία ανησυχία για την Κίνα και τη Ρωσία
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε απόψε ότι «δεν ανησυχεί καθόλου» για τον άξονα που σχηματίζεται εναντίον των ΗΠΑ, στον οποίο εντάσσονται η Κίνα και η Ρωσία.
Ζελένσκι: Η Ρωσία ενισχύει τις δυνάμεις της, αρνείται τον τερματισμό του πολέμου
Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία ενισχύει τα στρατεύματά της σε ορισμένες περιοχές, συνεχίζοντας παράλληλα να εξαπολύει μπαράζ αεροπορικών επιδρομών στη χώρα του.
Διευκρινιστικές οδηγίες για τις εγγραφές με voucher στους Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους γονείς ότι η εγγραφή των τέκνων τους με voucher στους Δημοτικούς Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2025 – 2026 θα γίνει αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.
ΓΑΣΚ χάντμπολ: Οι εγγραφές στην ομάδα των πρωταθλητών ξεκίνησαν.
Οι νεαροί αθλητές της ακαδημίας μας θα διδαχθούν με σεβασμό και αγάπη το αγαπημένο τους άθλημα. Και κυρίως σε ένα ασφαλές περιβάλλον αφού από φέτος στις προπονήσεις εξασφαλίσαμε την παρουσία ειδικού φυσικοθεραπευτή.
Η διεκδικητική ατζέντα του Δήμου Κιλκίς για το Τοπικό Σχέδιο Ανάπτυξης
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετείχε τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου στην κυβερνητική πρωτοβουλία – δημόσια συζήτηση που διοργάνωσε στο ΕΒΕ Κιλκίς το Γραφείο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, προεξάρχοντας του αρμόδιου Υφυπουργού Θεόδωρου Κοντογεώργη για την κατάρτιση του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης.
Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κιλκίς: Εκδρομή στη Λειβαδιά
Διοργανώνουμε διήμερη εκδρομή το Σάββατο 27 με Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου που περιλαμβάνει την 1η ημέρα Επισκέψεις στις μικρές ολοστρόγγυλες λίμνες Ζερέλια Αλμυρού Μαγνησίας, το Μνημείο Γοργοποτάμου, την Παύλιανη Φθιώτιδας σε υψόμετρο 1.040 μτρ στην Οίτη με ονειρώδες πάρκο αναψυχής και γεύμα στις ταβέρνες της, τον Λέοντα της Χαιρώνιας στην Π.Ε.Ο. για να καταλήξουμε στην Λειβαδιά για διανυκτέρευση στο Levadia Hotel *** 3 αστέρων.
ΠΑΣΟΚ- Λάζαρος Παζαρτζικλής: Η επικοινωνία δεν είναι πολιτική. Το Κιλκίς ζητά λύσεις, όχι παραστάσεις.
Η χθεσινή κάθοδος του πολυμελούς κυβερνητικού κλιμακίου στο Κιλκίς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια ακόμη πράξη σε ένα κακοστημένο θέατρο σκιών. Ένα θέατρο που το παρακολουθούμε τα τελευταία έξι χρόνια: Πολλοί υπουργοί, πολλά λόγια, πολλές φωτογραφίες, με βαρύγδουπες δηλώσεις, με επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες, αλλά στο τέλος, μηδενικό αποτέλεσμα για τον τόπο μας.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-9-2025)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-9-2025)