Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 12:42:07 πμ
etpa
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 09:25

Άνετη επικράτηση της Πλαγιάς με 4-1 επί του Αετού Βαρβάρας

Συντάκτης:

Σε παράσταση για έναν εξελίχθηκε η ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ και του ΑΕΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑΣ καθώς η ομάδα του νομού Κιλκίς επικράτησε με το ευρύ σκορ των τεσσάρων τερμάτων επί του φιλοξενούμενου Χαλκιδικιώτικου συνόλου (τελικό σκορ 4 -1).

 

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον προπονητή και ακρογωνιαίο λίθο της πορείας της Αναγέννησης Πλαγιάς μέχρι σήμερα ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ ο οποίος αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα του αγώνα δέχθηκε την γλυκιά έκπληξη των παικτών οι οποίοι του προσέφεραν μια τούρτα την ώρα της αποχώρησης των ομάδων προς τα αποδυτήρια.

Χάρμα οφθαλμών και δείγμα της τεράστιας αγωνιστικής κλάσης του η επίτευξη του τέταρτου τέρματος της Πλαγιάς από τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Σάββα Παντελιάδη ο οποίος στο 85' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή. Γκολ μοναδικής ομορφιάς που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο ένα ευχάριστο απόγευμα για την ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στη γ' εθνική κατηγορία ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ.

Σκόρερ για το Κιλκισιώτικο συγκρότημα: 15' Μ. Γρηγοριάδης, 49' και 54' Παπουρτσής, 82' Παντελιάδης (με απευθείας εκτέλεση φάουλ). Είχε μειώσει σε 3 - 1 η ομάδα του ΑΕΤΟY ΒΑΡΒΑΡΑΣ (73' Σαούλης).