Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 2:58:59 μμ
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 19:13

Νέα διοίκηση στην Αναγέννηση Πλαγιάς με απόλυτη κυριαρχία των γυναικών

Συντάκτης:

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στην Πλαγιά (όπως ορίζεται από το Καταστατικό) οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας της Αναγέννησης.

Από τις εκλογές όλων των τακτοποιημένων οικονομικώς μελών της ομάδας εξελέγησαν τα επτά μέλη που θα απαρτίζουν για την επόμενη διετία το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς, έξι από τα οποία είναι γυναίκες.

 

Αναλυτικά το Δ.Σ. θα είναι το εξής: 

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΣΙΡΕΛΗ    Πρόεδρος

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Αντιπρόεδρος

ΑΛΑΓΚΙΟΖΙΔΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ   Ταμίας

ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ  Γ. Γραμματέας

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ  Μέλος

ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ  Μέλος

ΤΣΑΔΗΛΑ ΜΑΡΙΑ  Μέλος

Παράλληλα όμως με τις εκλογικές διαδικασίες οι προσπάθειες ενίσχυσης του δυναμικού της ομάδας συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Ηδη όπως έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι συζητήσεις με στόχους που έχουν επιλεγεί προχωρούν και βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Οπως δε αναφέρουν οι αρμόδιοι που χειρίζονται το μεταγραφικό κομμάτι υπάρχουν συμφωνίες και αναμένονται μόνο οι ανακοινώσεις. Μάλιστα εκφράζεται βάσιμα η αισιοδοξία ότι σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το έμψυχο δυναμικό για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 και απλώς απομένουν μόνο να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα και τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν μέλη της Αναγέννησης στην ιστορική χρονιά που έρχεται με τη συμμετοχή της Πλαγιάς στην γ' εθνική κατηγορία.

Στο πλαίσιο λοιπόν της ενίσχυσης η Αναγέννηση Πλαγιάς ανακοινώνει την συμφωνία με τον τερματοφύλακα ΑΜΑΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, 27 ετών με καταγωγή από το Παλιό Γυναικόκαστρο. Ο τερματοφύλακας αγωνίσθηκε την περυσινή χρονιά στην ομάδα ΝΙΚΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ (Α ΕΠΣΜ / Θεσσαλονίκη). Το Δ.Σ.  της Αναγέννησης εύχεται στον νέο ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία, υγεία και ευόδωση τόσο των προσωπικών όσο και των στόχων της ομάδας συνολικά.