Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, 10:47:19 πμ
Κυριακή, 08 Απριλίου 2012 20:45

Σε αγώνες πυγμαχίας η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς


tolmh
Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών (Πραβατζή) διεξήχθησαν στο Παλαί Ντε Σπορ το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 από την Ένωση Βορείου Ελλάδος (Ε.Ο.Π.).Δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα επίσημα εγγεγραμμένα μέλη στην Ομοσπονδία από συλλόγους Β. Ελλάδος. Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική με στόχο την εμπειρία για τα πρωταθλήματα που έρχονται και των τριών κατηγοριών (Α. Β. Γ.).
Η συμμετοχή στην κάθε κατηγορία επιτρέπεται  σύμφωνα με τον αριθμό αγώνων που έχει ο κάθε αθλητής-ρια για λόγους προστασίας.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με δυο αθλητές:
Τους: Παπαευθυμίου Γεώργιο,  έως 65 κιλά, ο οποίος  παρά την πρώτη αγωνιστική αναμέτρηση είχε πολύ καλή παρουσία κερδίζοντας τον αντίπαλο στα σημεία 2-1.
Επίσης ο Κάργας Σωτήριος  έως 75 κιλά για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες, παρά όμως την πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να προκριθεί με διαφορά από τον αντίπαλο 2-1 στα σημεία.
Η τεχνική κατάρτιση και καλή ψυχολογία είναι βασικά στοιχεία για έναν αθλητή-ρια.
Με εντατική προπόνηση και  συμμετοχή σε σωματειακά και Πραβατζή, αποκτώντας την ανάλογη εμπειρία, ενισχύεται ο στόχος για θετικά αποτελέσματα σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.