Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 10:03:53 μμ
Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 23:28

Τα νέα της Ακαδημίας Αλέξανδρος (4-3-2020)

Νίκη για «Τότεναμ», εμπειρίες για «Μπάρτσα»
Δύο ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκαν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις Joga Bonito στη Θεσσαλονίκη για τα ηλικιακά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.


Μπορεί να έχουμε το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας όμως η «Μπάρτσα» του Γιάννη Ιασωνίδη βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο.
Το πρωί του Σαββάτου οι «μικροί» του Αλέξανδρου Κιλκίς αγωνίστηκαν απέναντι στον Άρη σε ακόμη ένα παιχνίδι της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Η «Μπάρτσα» είχε την ευκαιρία να κερδίσει εμπειρίες και παραστάσεις κόντρα σε έναν άξιο αντίπαλο, να χαρεί το παιχνίδι της και να χειροκροτηθεί στο τέλος από τους θεατές.
Τη βελτίωσή της έδειξε και το πρωί του Σαββάτου η «Τότεναμ» του Βασίλη Ορμανίδη, που αγωνίστηκε με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο.
Αγώνας για την δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας, με την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς να πραγματοποιεί ωραία εμφάνιση και να φτάνει στη νίκη με 6-1.
Ομαδικές συνεργασίες, όμορφες ενέργειες και εντυπωσιακά γκολ για την «Τότεναμ», που το διασκέδασε και έδειξε πως με τη σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις έρχονται και τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

 

«Λύτρωση» στο φινάλε για την «Μάντσεστερ»
Εξ αναβολής αγώνα είχε η «Μάντσεστερ» στην Κατηγορία Κ12 του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου αντιμετώπισε την Ακαντέμικα στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη.
Ήταν ο τελευταίος αγώνας για την δεύτερη φάση του θεσμού, με τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς να παίρνουν ακόμη μια νίκη με 2-1.
Ένας πολύ όμορφος αγώνας, ανάμεσα σε δύο άρτιες τεχνικά ομάδες, με στρωτό ποδόσφαιρο και γρήγορο ρυθμό.
Η «Μάντσεστερ», την οποία καθοδήγησε ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Νίκος Μούρος, μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αυτό όμως δεν την πτόησε, ήταν ψύχραιμη και με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στη νίκη-ανατροπή.
Πλέον περιμένει την κλήρωση για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, και προετοιμάζεται εντατικά για τις ερχόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Έκθεση εικόνων