Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 9:02:59 πμ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 22:26

Τα νέα του "Αλέξανδρου" Κιλκίς (7-9-2020)

Φιλική ισοπαλία για την «Ίντερ»

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκε και η "Ίντερ" το Σάββατο, μιας και έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη αντιμετώπισε την Κ14 του "Ντίνου Κούη", και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν μόλις στο πρώτο λεπτό το σκορ.

 

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν χώρους και να φτάσουν στην δημιουργία των φάσεων, και να έχουν αρκετές καλές στιγμές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η "Ίντερ" έπιασε πολύ μεγάλη απόδοση, έφτασε σε αρκετές ευκαιρίες, και εν τέλει ισοφάρισε έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια με τον Απόστολο Παυλίδη.

 

Άριστες εντυπώσεις για «Μάντσεστερ» και «Ατλέτικο»!

Εντυπωσιακή εμφάνιση και φιλική νίκη για την "Μάντσεστερ" Κ12 του Κωνσταντίνου Ντουντούκη απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του "Ντίνου Κούη".

Παρά το γεγονός πως ήταν το πρώτο της φιλικό για την φετινή χρονιά, έβγαλε μεγάλη ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, σημειώνοντας πολλά και όμορφα τέρματα!

Η "Μάντσεστερ" Κ11 μπήκε επίσης το Σάββατο στα παιχνίδια έστω και σε φιλικό επίπεδο, καθώς τέθηκε αντιμέτωπη και αυτή με την Κ11 του "Ντίνου Κούη".

Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη έβγαλε όμορφους συνδυασμούς, έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο και επιβλήθηκε με 3-1.

 

Πρώτο φιλικό το Σάββατο και για την "Ατλέτικο" του Βασίλη Παμπορίδη, που αγωνίστηκε και αυτή κόντρα στο Ντίνο Κούη

Ο αγώνας στον Εύοσμο είχε "σασπένς" με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες και τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

 

Νέα Σχολή Τερματοφυλάκων!

Η προπόνηση τερματοφυλάκων υπό τις οδηγίες του Στέφανου Αϊβαλιώτη συνεχίζει να "κεντρίζει» το ενδιαφέρον των παιδιών!

Υποψήφιοι "άσοι" ακολουθούν πιστά τις προπονητικές μονάδες, ενώ η σημερινή μέρα περιελάμβανε την διαδικασία τρόπων μετακίνησης τερματοφύλακα!

Όσα παιδιά επιθυμούν να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή των Εθνικών Ομάδων μπορούν να εγγράφονται στη Γραμματεία του Συλλόγου!

 

Ολοκληρώνεται η χρονιά για τα Κολυμβητικά Τμήματα

Η Κολυμβητική χρονιά ολοκληρώνεται για τα Τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς. Λόγω του Κορωνοϊού οι προπονήσεις ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου, και τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις προπονητικές μονάδες.

Οι Εκπαιδευτές του Αλέξανδρου Κιλκίς είναι άκρως ικανοποιημένοι με την πρόοδο των μικρών αθλητών και αθλητριών, καθώς και από τη μαζική συμμετοχή. Τα μαθήματα ολοκληρώνονται την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και στον Αλέξανδρο Κιλκίς δίνουν ραντεβού για την επόμενη κολυμβητική χρονιά!

 

Ενθουσιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική-προπονητική χρονιά!

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς βρίσκονται στην δεύτερη εβδομάδα, με την συμμετοχή των παιδιών να είναι άκρως ικανοποιητική. Ειδικότερα στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα, οι γονείς δείχνουν να εμπιστεύονται την Ακαδημία, για την σωστή, οργανωμένη και επαγγελματική δουλειά που λαμβάνει χώρα στο Alexandros Sports Center!