Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 5:14:43 μμ

Εκπαίδευση

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και όλα τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, για τη γενναιόδωρη ηθική και οικονομική συνεισφορά σας στην υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων σε όλη τη διάρκεια της σχολικής μας χρονιάς, για την αρωγή σας σε σημαντικά θέματα.

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου

Οι εκπαιδευτικοί του Κιλκίς και της Παιονίας

 αποφασίζουμε τι Σωματεία και τι Ομοσπονδία θέλουμε!

 

Ψηφίζουμε και Δυναμώνουμε

την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών»

ώστε τα Σωματεία και η Ομοσπονδία μας:

Συνάδελφοι/ισσες,

Στις αρχές του Ιουλίου στην Αθήνα θα διεξαχθεί το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ (διεξάγεται ανά 2ετία), που αποτελεί το ανώτατο όργανο του κλάδου μας και δεσμεύει με τις αποφάσεις του τη δράση του ΔΣ της ΟΛΜΕ αλλά όλων μας ανεξαιρέτως. Προηγουμένως στις ΕΛΜΕ της χώρας διεξάγονται αρχαιρεσίες, από τις οποίες εκλέγονται οι αντιπρόσωποι της κάθε Ένωσης, που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο.

  Τετάρτη  του καύσωνα σήμερα και στον όμορφο αύλιο χώρο  του σχολείου,  μας δρόσισαν  οι επιδόσεις  των μαθητών  όλων των τάξεων. 

     Δίκαια ήταν τα χειροκροτήματα όλων μας για το όμορφο  θέαμα που μας  χάριζαν  .
     Με πολύ μεράκι κ χαρά εκτελούσε η κάθε τάξη το πρόγραμμά  της .
      Κάθε τάξη  για τις ανάγκες  του προγράμματός της είχε και την ανάλογη εμφάνιση.  
       Ωραία ελαφριά ρούχα ,
καπελάκια,  καλή μουσική επένδυση  και μαζί με τους μικρούς μαθητές και  τους δασκάλους  ζήσαμε και εμείς το όνειρο  !
       Άψογα  στημένη η όλη εκδήλωση  από το σύνολο των εκπαιδευτικών .
     Έκδηλη η ικανοποίηση  από το αποτέλεσμα στο πρόσωπό  του διευθυντή κ. Φώτη Γίγκερη .
 
    Ιδιαίτερη  αναφορά επιβάλλεται  να κάνουμε για την γυμνάστρια κυρία Βασιλική Πασαλή. 
Θερμά συγχαρητήρια κ. Πασαλή  για το άριστο αποτέλεσμα των επιδείξεων  .
     Κουραστική η προσπάθεια  αλλά το αποτέλεσμα σας δικαίωσε  !
  
Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς  του Α' Δημοτικού σχολείου!
 
     Καλό καλοκαίρι  
             Γιάννης Αλίρης  
 

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης του σχολικού έτους του 1ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Τρίτο (3ο)  στην Κατηγορία του το Δημοτικό Σχολείο Χέρσου σύμφωνα με την συμμετοχή του στην Σχολική Επιβράβευση Ανακύκλωσης Μπαταριών “Μεγάλοι μικροί κυνηγοί”, που έλαβε χώρα κατά την σχολική χρονιά 2023-2024. https://afis.gr/nikites-scholikis-epivraveysis-dimotikon…/

Καμία αλλαγή στη λειτουργία των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων των δήμων Κιλκίς και Παιονίας δεν θα επιφέρει ο καύσωνας των επόμενων ημερών.

Μιλώντας στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, τόνισαν πως δεν θα διαταραχθεί η λειτουργία των σχολείων τις επόμενες ημέρες, πως δεν θα αναστατωθεί ούτε η σχολική κοινότητα ούτε και η οικογενειακή-εργασιακή ζωή των γονιών των παιδιών.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης (Κ.Ο.ΜΑ.Θ) με επιστολή της προς το Υπουργείο Παιδείας, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την παρουσία αντικυνηγετικού κειμένου σε άσκηση του βιβλίου της Α’ Δημοτικού και ζητά την άμεση αφαίρεση της επίμαχης φράσης.

Ιερός τόπος ιστορικού ενδιαφέροντος το Πολεμικό Μουσείο Κιλκίς δέχθηκε πλημμυρίδα μαθητών λίγες ημέρες πριν από την 111η επέτειο της επικής Μάχης του Κιλκίς.

Η καλοκαιρινή γιορτή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς την Παρασκευή 14 Ιουνίου

Σελίδα 1 από 300