Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 4:50:57 μμ
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 10:34

Δ. Δημητρίου: Ευτυχία, αποτελείς ήδη πρότυπο ήθους, ευφυίας και εργατικότητας

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Γυμνασίου - Λυκείου Σ.Σ. Μουριών Δημήτρης Δημητρίου, με δήλωσή του στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, στέλνει το δικό του μήνυμα προς την αποφοιτήσασα μαθήτρια της γ’ τάξης του Λυκείου Σ.Σ. Μουριών και ήδη φοιτήτρια της Νομικής Ευτυχία Δανίδου:

 

Καμάρι όλων των γονιών Ευτυχία. Να σε συγχαρούμε για τον άθλο σου να πετύχεις 19.263 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις και με τη βαθμολογία αυτή να είσαι φοιτήτρια σε όποια σχολή επέλεξες πρώτη, είναι το λιγότερο. Να συγχαρούμε τους γονείς και τους καθηγητές σου που σε ανέστησαν και σε δίδαξαν καλά τα γράμματα είναι το αυτονόητο.

Εμείς οι γονιοί-κηδεμόνες των μαθητών του Λυκείου Σ. Μουριών εκτός από την αυτονόητη χαρά μας για την επιτυχία, θέλουμε να σ’ ευχαριστήσουμε για την ανεκτίμητη προσφορά σου σε όλη την τοπική κοινωνία του λεκανοπεδίου και του νομού Κιλκίς. Θύμισες σε όλους μας παραμελημένες αξίες. Πως ένα νέο παιδί μπορεί να κερδίσει τα όνειρά του μόνο με την εργατικότητά του. Μόνο με την επιμέλειά του. Προσφέροντας και τη δική του αρωγή στον καθημερινό μόχθο της οικογένειας. Παραμένοντας πάνω από όλα ένα καλό, μελετηρό, ηθικό και σεμνό παιδί.

Τα γερά -ακλόνητα θεμέλια που συγκροτούν μέρα με τη μέρα μια ηθική, σεμνή και άρτια καταρτισμένη επιστήμονα. Γι’ αυτό το ανεκτίμητο μάθημα εμείς όλοι οι γονείς σε ευχαριστούμε Ευτυχία μας.

Να σε έχει γερή ο Θεός.