Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 5:20:45 μμ
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 13:47

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 21 καθηγητών στο ν. Κιλκίς

Συντάκτης:

Όσες  θέσεις καθηγητών ζητήθηκαν από τη Δευτεροβάθμια Κιλκίς, έγινε δεκτή η κάλυψή τους κι έτσι από την προσεχή Δευτέρα μετά τη σχετική υπουργική απόφαση αναμένεται η παρουσίασή τους στο νομό για να αναλάβουν εργασία.

Καλύπτονται όλα τα κενά της γενικής εκπαίδευσης και επομένως εξασφαλίζεται η λειτουργία και των πέντε ολιγομελών τμημάτων; Όχι! Για τον απλούστατο λόγο ότι καθηγητές δεν ζητήθηκαν επειδή δεν είχαν εγκριθεί τα πέντε τμήματα, όταν λίγες εβδομάδες νωρίτερα δεν είχαν εγκριθεί τα πέντε τμήματα επειδή δεν υπήρχαν καθηγητές!  

 

Περιπέσαμε δηλαδή στη δίνη του λογικού κύκλου όπου η αιτία δημιουργεί το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα την αιτία. Ή όπως αλλιώς θα μπορούσε να αποδοθεί: Αθάνατη Ελλάς !

Μήπως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουμε τα πέντε ολιγομελή; Όχι ακριβώς. Δυο καθηγητές ακόμα χρειάζονται (φυσικός και  μαθηματικός) Οπότε ακριβώς επειδή η Ελλάς είναι αθάνατη όλο και κάποιος τρόπος θα βρεθεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα για να ...εξοικονομηθούν  οι δυο καθηγητές και να δοθεί τέλος στην αγωνία των μαθητών  και των οικογενειών τους.