Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 8:53:36 μμ
Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 21:58

Ενημερωτική συνάντηση για τα σεμινάρια της Σχολής Γονέων

Η Σχολή Γονέων Νομού Κιλκίς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 5-3-2015, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, ενημερωτική συνάντηση για τα σεμινάρια της Σχολής Γονέων. Η Σχολή Γονέων Νομού Κιλκίς εντάσσεται στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.


Στη συνάντηση, γονείς και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τον υποστηρικτικό ρόλο των επιμορφωτικών προγραμμάτων της Σχολής Γονέων και τη σημασία της συμμετοχής τους στην πρόληψη και αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων του γονεϊκού τους ρόλου. Το κοινό προμηθεύτηκε αιτήσεις συμμετοχής και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ανέλαβαν τη διάχυση της πληροφορίας στους επιμέρους Συλλόγους. Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του 3ου  Δημοτικού Σχολείου, κ. Τσιραμπίδου Μαρία, για τη φιλοξενία.
Καλούμε του Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και Προϊστάμενες Νηπιαγωγείων του Νομού Κιλκίς να ενημερώσουν τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία της συνεργασίας και να ενισχύσουν τη διασύνδεση γονέων και εκπαιδευτικών με τις εκπαιδευτικές και υποστηρικτικές λειτουργίες της Σχολής Γονέων, ώστε να προαχθεί η επιτυχής ανταπόκριση στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.  Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων Καρατζά Χαρούλα, Τηλ. 6936277381, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εναλλακτικά, οι κάτοικοι της πόλης του Κιλκίς μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση συμμετοχής στο γραφείο της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Μπλάτση Γεωργίας, που στεγάζεται στον 2ο όροφο του κτιρίου της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, στη διεύθυνση 21ης Ιουνίου 141.