Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 5:47:32 μμ
Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 20:21

“GRAVER”: Eνισχύοντας την αυτοεκτίμηση των παιδιών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση του Κ.Ξ.Γ. “GRAVER” στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, παρουσία των γονέων, των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού.

 
Η εκδήλωση άρχισε με την προσφώνηση του Διευθυντή του Φροντιστηρίου Κωνσταντίνου Περπερίδη και την επίδοση των πτυχίων στους επιτυχόντες μαθητές των εξετάσεων σε πιστοποιήσεις Β2, Γ1 και  Γ2. Ακολούθησε ομιλία της τελειόφοιτης ψυχολόγου Κωνσταντινίδου Γεωργίας με θέμα “Eνισχύοντας την αυτοεκτίμηση των παιδιών”, με ιδιαίτερη ανταπόκριση από την πλευρά γονέων και μαθητών.
Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια και σκετς των μαθητών – μαθητριών στα αγγλικά μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Παράλληλα με την εκδήλωση, στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου έλαβε χώρα χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με δημιουργίες των παιδιών του Κέντρου Κοινωνικής στήριξης Κιλκίς . Η ανταπόκριση τόσο των παιδιών όσο και των γονέων ήταν μεγάλη και η Διεύθυνση
δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη που συντέλεσαν όλοι στο να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας και δημιουργηκότητας των παιδιών του Κέντρου.

Έκθεση εικόνων