Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 10:48:58 μμ
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 17:14

Μήνυμα του Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Βαρθολομαίου προς τους διαγωνιζόμενους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων 2024

Αγαπητά μου παιδιά,
Χριστός Ανέστη!
Ετοιμάζεστε σε λίγες ημέρες να δώσετε τις εξετάσεις σας για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας. Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία.


Ως πνευματικός σας πατέρας και ως μεγαλύτερος, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να έχετε ηρεμία στην ψυχή σας και αισιοδοξία για το μέλλον σας. Οι εξετάσεις αυτές δεν είναι οι μοναδικές τις  οποίες θα δώσετε στη ζωή σας. Καθημερινά δίνουμε εξετάσεις στη ζωή. Οι εξετάσεις αυτές τις οποίες θα δώσετε δεν είναι οι καθοριστικές του μέλλοντός σας, γι’ αυτόν τον λόγο σας παρακαλώ να κάνετε την προσευχή σας στον Θεό με ελπίδα και να στηριχτείτε στις γνώσεις τις οποίες αποκτήσατε το χρονικό διάστημα των μαθημάτων σας.  Κατ’ αυτόν τον τρόπο, με νηφαλιότητα και με αυτοσυγκέντρωση θα αποδώσουν καρπούς οι κόποι των έργων σας.
Εύχομαι και προσεύχομαι για εσάς, για τους γονείς σας και για τους καθηγητές σας. Σας προσκαλώ όλους στην Ιερά Παράκληση υπέρ Υγείας και Φωτισμού των διαγωνιζόμενων μαθητών μας που θα τελεστεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στις 8:00 μ.μ. στους Ιερούς μας Ναούς.
Καλή Επιτυχία!
Με αναστάσιμες πατρικές ευχές
Ο Μητροπολίτης
† Ο Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος