Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 4:45:49 μμ
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 10:46

Οι μαθητές του Κιλκίς, του Ομίλου Microgreens Magicgreens, άφησαν έκπληκτο το κυβερνητικό κλιμάκιο

Την έκπληξη και το θαυμασμό τους εξέφρασαν Υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης που συναντήθηκαν με τους μαθητές του Κιλκίς, τα μέλη της εκπληκτικής ομάδας του Ομίλου Microgreens Magicgreens, που αναδείχθηκε κορυφαία μαθητική επιχείρηση της Ευρώπης για το 2022.

 

Το κυβερνητικό κλιμάκιο βρέθηκε στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς και στο εργαστήριο του Ομίλου  Microgreens Magicgreens, για να ενημερωθεί και να συγχαρεί μαθητές και εκπαιδευτικούς για την τεράστια επιτυχία τους. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και ο ΥΠΑΑΤ Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ συμμετείχαν και ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, οι βουλευτές, Δημήτρης Κούβελας και Ανδρέας Πάτσης, ο Γενικός Γραμματέας Νομικών και Κοινοβουλευτικών θεμάτων Στέλιος Κουτνατζής και ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτης.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο υποδέχθηκαν η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Λαμπρινή Φρόση, η διευθύντρια του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς Αικατερίνη Ρώσσιου και ο διευθυντής του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς Αλέξανδρος Ταμουτσίδης, ο οποίος και ενημέρωσε για θέματα λειτουργίας των Πειραματικών σχολείων.

Οι μαθητές του Ομίλου, που κατέκτησε πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στο Ταλίν Εσθονίας και τώρα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, παρουσίασαν αναλυτικά την επιτυχημένη «επιχείρησή» τους, τους νέους στόχους και τα οράματά τους, αποσπώντας τον θαυμασμό των υπουργών, οι οποίοι και δεσμεύτηκαν να τους στηρίξουν σε κάθε προσπάθειά τους.