Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, 4:13:46 πμ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 20:25

Πάει με χίλια η Formula 1 του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση των εθνικών τελικών του F1 in Schools για το σχολικό έτος 2023-2024, ο εκπαιδευτικός Όμιλος - η ομάδα Lighting Speed του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς προετοιμάζεται για τον πανελλήνιο τελικό, κάνοντας όλους περήφανους με την επιτυχία τους.

 

Η αγωνιστική ομάδα, αποτελούμενη από πέντε ταλαντούχους μαθητές, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Τεχνολογίας Σταύρου Κατσαρώνα και του διευθυντή του σχολείου Ιωάννη Λιναρδάκη, κατάφερε να πετύχει τον πρώτο μεγάλο στόχο της χάρη στην αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και την άψογη συνεργασία των μελών της.

Με την ίδια αποφασιστικότητα, κοιτάζουν τώρα προς τον παγκόσμιο τελικό με αισιοδοξία.

Μέσω του διαγωνισμού F1 in Schools, οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στις φυσικές επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες, τη μηχανική και τα μαθηματικά, ενσωματώνοντας παράλληλα τις τέχνες στο STE(A)M. Αυτή η εμπειρία τους βοηθά να αναπτύξουν πολύτιμες δεξιότητες και να ενισχύσουν τις ικανότητές τους, χτίζοντας τα θεμέλια για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε σχετικούς τομείς όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και η Formula 1.

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την αξιοσημείωτη επίδοσή της!

«Ευχαριστούμε θερμά και τους χορηγούς μας για τη σημαντική στήριξη που μας έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα», σημειώνει το 3ο Γυμνάσιο.

Πολυμέσα