Εκπαίδευση
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (8-7-2016)
Συντάκτης: Eidisis.grΟι εταίροι του έργου MED-QUAD σχεδιάζουν το πρώτο ζωντανό εργαστήριο για την βελτιστοποίηση της χρήσης του νερού
Συντάκτης: Eidisis.grΣτις 2 και 3 Ιουνίου 2021 υλοποιήθηκε η 1η Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του έργου MED-QUAD. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να υλοποιηθεί στην Αίγυπτο, ωστόσο λόγω των δύσκολων συνθηκών της πανδημίας Covid-19 υλοποιήθηκε διαδικτυακά. Τυπικά, διοργανωτής της συνάντησης ήταν το Arab Academy for Science, Technology and Maritime Transport – AASTMT (Αίγυπτος).
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-7-2021)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-7-2021)
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (7-7-2016)
Συντάκτης: Eidisis.grΠέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (6-7-2016)
Συντάκτης: Eidisis.gr3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: 2η διακρατική συνάντηση μαθητών και καθηγητών με το Εrasmus+
Συντάκτης: Eidisis.grΤο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα ERASMUS+ με θέμα την φιλαναγνωσία, με τίτλο «The love of reading», που έχει 3ετή διάρκεια (2019-2022). Όλο το παραπάνω εγχείρημα βασίστηκε σε ιδέα-πρόταση του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, που μάλιστα είναι και ο συντονιστής του συγκεκριμένου προγράμματος Erasmus+.
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (5-7-2016)
Συντάκτης: Eidisis.grΧωροταξική Κατανομή μαθητών/τριών των Σχολικών Μονάδων της Δ.Δ.Ε. Κιλκίς 2021-2022
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Θεόδωρος Χριστοφορίδης με απόφασή του ορίζει τα παρακάτω Γυμνάσια και Λύκεια ως σχολεία εγγραφής για τους απόφοιτους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων ως εξής:
Απολογισμός της πλούσιας δράσης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς (Βίντεο - Φωτό)
Συντάκτης: Eidisis.grΑπολογισμός της πλούσιας δράσης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς (Βίντεο - Φωτό). "Καταφέραμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της ποιότητας του προσφερόμενου εκπαιδευτικού έργου, υλοποιώντας δράσεις και ολοκληρώνοντας προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, αξιοποιώντας στο έπακρο το δυναμικό μας, σε αυτή την γεμάτη προκλήσεις χρονιά", σημειώνει η διευθύντρια του σχολείου Αφροδίτη Ντίνου.