Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 2:09:39 μμ

Εκπαίδευση

Στον φιλόξενο κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου βρέθηκε η Γ΄ Τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς για να ξεκινήσει με χαρά και αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (26-9-2017)

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ ζητεί την  άμεση κάλυψη όλων των λειτουργικών κενών στα σχολεία του Νομού Κιλκίς με πρόσληψη Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού  ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η Εκπαιδευτική διαδικασία.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (22-9-2017)

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) κέντρισε το ενδιαφέρον της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας με τη συμμετοχή του στο έργο MED-QUAD.

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας με τον δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη, στην οποία και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ.) του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς με την με αρ. 1/19-09-2-22  πράξη του π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι για συμπλήρωση του αριθμού των μαθητών τις παρακάτω θέσεις:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (20-9-2017)

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την εταιρεία ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., διαθέτει στους χώρους του τρεις (3) κάδους ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων. Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε κάδο μικροσυσκευών, κινητών τηλεφώνων, δοχείων τονερ και μελανιών συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ευαισθητοποίηση των μαθητών στην ανακύκλωση των ηλεκτρικών αποβλήτων.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (19-9-2017)