espa pkm

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026, 2:45:34 μμ

Εκπαίδευση

Του Στέφανου Σατανάκη.

Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές,

Σε έκτακτη Τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 04 Μαΐου, τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς και Πέλλας του τοπικού παραρτήματος Γιαννιτσών και Κρύας Βρύσης, συνεδριάσαμε και συζητήσαμε με γνώμονα το αίσθημα της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης καθώς και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Αγαπητά μας παιδιά, την Δευτέρα 11 Μαΐου επιστρέφετε στις τάξεις μετά από μια μακρά περίοδο καραντίνας λόγω της πανδημίας του Covid-19. Η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση σας βρήκε  να φοιτάτε στην Γ’ λυκείου και να προετοιμάζεστε για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-5-2015)

Την ίδρυση Μουσικού Γυμνασίου διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις επιτυχίας η Δημοτική Αρχή   προσδοκώντας να δημιουργήσει μια εκπαιδευτική στέγη που θα προωθήσει την καλλιέργεια της μουσικής παιδείας στους νέους έφηβους συμπολίτες μας με όλα τα απαιτούμενα συμπληρωματικά εφόδια (θεωρητική κατάρτιση, ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, σπουδές μουσικής προεπαγγελματικού επιπέδου).

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (9-5-2015)

Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 20:48

Αγαθοπούλου: Να κάνουμε το αόρατο ορατό

Συντάκτης:

Η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, έλαβε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει σε τηλεδιάσκεψη φορείς του Κιλκίς, που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της εκπαίδευσης, της θεραπείας και της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των ΑμεΑ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-5-2020)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-5-2020)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-5-2020)

Το «ρομπότ των δασών», ένας ρομποτικός σκύλος-φύλακας που με τους αισθητήρες του εντοπίζει κάθε ύποπτη κίνηση ή θόρυβο, ένας τρισδιάστατος  εκτυπωτής που κατασκευάστηκε με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, ένα αυτόνομο όχημα, αλλά και ένας εκτυπωτής Braille για όσους έχουν προβλήματα όρασης, είναι μερικές μόνο από τις 100 εργασίες που θα παρουσιαστούν από τις 12 έως και τις 15 Μαΐου, στο πλαίσιο του 12ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά με τηλεδιάσκεψη.