Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022, 8:02:23 μμ
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 16:13

Συγχαρητήριες ευχές Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στους επιτυχόντες 2022 στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο

Συντάκτης:

Είναι ημέρα χαράς η σημερινή για τους νέους και τις νέες του Δήμου Κιλκίς που εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τη μοιράζομαι μαζί τους με αισθήματα ενθουσιασμού και περηφάνιας.

 

Θερμά συγχαρητήρια για αυτή την πρώτη μεγάλη νίκη που πέτυχαν σε έναν  δύσκολο όσο και ανταγωνιστικό στίβο, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα κεφαλοποιηθεί με την ολοκλήρωση των ακαδημαϊκών τους σπουδών στο δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Εξίσου περήφανοι αισθάνονται οι γονείς, οι συγγενείς και οι εκπαιδευτικοί, που στάθηκαν δίπλα τους με αγάπη και εμπιστοσύνη, και υποστήριξαν με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους νέους αποφοίτους μας που πάλεψαν, όμως οι επιλογές τους δεν δικαιώθηκαν, για τη συμμετοχή τους στην πρωτόγνωρη εκπαιδευτική δοκιμασία.

Η αξιοσύνη είναι προνόμιο όλων των παιδιών μας και πάντα θα βρίσκονται οι τρόποι και οι ευκαιρίες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους.

Με χαρά καλωσορίζω, τέλος, στην πόλη μας τους νέους φοιτητές του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και τους εύχομαι καλές σπουδές και μια ευχάριστη διαμονή στον τόπο μας.         

Δημήτριος Κυριακίδης

Δήμαρχος Κιλκίς